Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Badkamer schilderen

Goed schilderwerk, uitgevoerd door vakmensen, geeft u zeer veel voordelen. Een werkelijk strakke afwerking, prachtige kleuren dankzij het gebruik van de beste materialen en een verzorgd uiterlijk waar u jaren plezier van zult beleven. Dit zijn garanties die een professionele schilder u kan bieden. Dit geldt in het bijzonder voor het schilderen van uw badkamer.

Het schilderen van een badkamer kent uitdagingen waar een vakkundige schilder op de juiste wijze invulling aan weet te geven.

Enkt-Schilderwerken is uw partner als het aankomt op uw schilderwerk, voor zowel binnen als buiten, en nog veel meer. Wij kunnen al uw schilderwerk verzorgen onder voor u zeer gunstige voorwaarden. Ook als het aankomt op het schilderen van uw badkamer kunnen wij u een dienst afleveren die een garantie kent in kwaliteit en uiterlijk.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Sandra S.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Onze badkamer hebben wij vorige maand laten schilderen door Enkt Schilderwerken. Het ziet er weer prachtig uit, en geloof dat we er weer heel wat jaren plezier aan beleven!”

Annemijn B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“De schilder van Enkt Schilderwerken heeft onze badkamer voorzien van een nieuwe lik verf. Het is professioneel aangepakt en de schilder die er was was erg vriendelijk.”

Jordy R.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Een tijdje terug hebben wij een schilder in huis gehad die onze badkamer opnieuw heeft geschilderd. Het resultaat mag er zijn, je ziet dat de schilders van Enkt Schilderwerken echte vakmensen zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente