Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Buitenkant huis schilderen

U wilt de buitenkant van uw huis laten schilderen, maar hoe pakt u dat nou het beste aan? U wilt natuurlijk een goede schilder die de werkzaamheden vakkundig en voor een eerlijke prijs zal uitvoeren. Neem daarom contact op met Enkt Schilderwerken, wij zijn een professioneel schilderbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als u Enkt-Schilderwerken de buitenkant van uw huis laat schilderen, dan zult u jaren plezier hebben van uw woning. Wij raden aan op tijd de buitenkant van uw huis te schilderen, omdat het houtwerk anders aangetast wordt door bijvoorbeeld rot.

Hoe regelmatig moet u de buitenkant van uw huis laten schilderen?

Grofweg moet u de buitenkant van uw huis eens in de 5 jaar schilderen. Verf zal echter aan de noordzijde van uw woning langer mooi blijven dan de verf op het zuiden. Dit vanwege de invloed van de zon op de verf. Zo spelen er bij buitenschilderwerk een aantal factoren mee die niet altijd even gemakkelijk te overzien zijn. Wanneer de verf scheurtjes of blaasjes gaat vertonen is de verf toe aan vernieuwing. Gelukkig kunt u er bij Enkt-Schilderwerken ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij een van onze werknemers regelmatig langs zal komen om het schilderwerk te inspecteren en zo nodig direct aan te pakken. Op deze manier zult u niet voor verassingen komen te staan, en de kosten voor een reparatie zitten natuurlijk in de prijs van het onderhoudscontract. Kies dus voor het gemak en laat de buitenkant van uw huis schilderen door Enkt-Schilderwerken.

Laat Enkt-Schilderwerk de buitenkant van uw huis schilderen

Wanneer u erover denkt om Enkt-Schilderwerken de buitenkant van uw huis te laten schilderen, zullen wij eerst langskomen voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek zullen wij een indicatie geven over de werkzaamheden en de daarbij horende prijs, en wij zullen u tijdens dit gesprek een advies geven over mogelijk kleur- en materiaalgebruik. Wij werken uitsluitend met professionele verfsoorten. Het voordeel van deze verven is dat de kleur en kwaliteit gegarandeerd is. Mocht u er aan de hand van dit gesprek voor kiezen om Enkt-Schilderwerk de buitenkant van uw huis te laten schilderen, dan zullen de werkzaamheden zo spoedig mogelijk starten, dit natuurlijk in overleg met u. Kies voor de kwaliteit en professionaliteit van Enkt-Schilderwerken, wij zijn de partner die u zoekt voor het schilderen van de buitenkant van uw huis.

Huis laten schilderen

U wilt uw huis laten schilderen, daar heeft u natuurlijk een goede schilder voor nodig. Naast dat deze schilder topkwaliteit moet leveren mag het niet te veel tijd kosten. Daarnaast moet de prijs natuurlijk ook redelijk zijn. Gelukkig kunt u Enkt-Schilderwerken uw huis laten schilderen. Dan krijgt u topkwaliteit schilderwerk voor een eerlijke prijs. Wij zijn een professioneel schilderbedrijf met een ruime ervaring in alle soorten schilderwerk. Naast schilderwerk is Enkt-Schilderwerken ook een specialist in het plaatsen van ramen en spiegels, afkitten van sanitair en ramen, houtrotreparatie en behangen. U kunt bij ons ook schildermaterialen bestellen. Dus naast het laten schilderen van uw huis kunt u veel meer laten doen door Enkt-Schilderwerken.

Uw huis laten schilderen door Enkt-Schilderwerken

Wanneer u er voor kiest om Enkt-Schilderwerken uw huis te laten schilderen, zullen wij eerst bij u langskomen voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek zullen wij eerst de werkzaamheden met u doorspreken en u advies geven over de werkzaamheden. Wij kunnen u ook goed adviseren over kleurgebruik binnen en buiten. Wij hebben hier een speciale opleiding voor gevolgd. U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Dan zullen wij een prijs per m2 per jaar rekenen, en voor dit bedrag zullen wij er voor zorgen dat uw huis te alle tijde goed in de verf staat. Om er zeker van te zijn dat dit het geval is zal er regelmatig een medewerker van ons bij u langskomen om het schilderwerk te inspecteren. Zo nodig kan er dan direct ingegrepen worden, op deze manier betaalt u een vast bedrag per jaar en zal uw huis er altijd tot in de puntjes verzorgd bijstaan.

Enkt-Schilderwerken is uw partner om uw huis te laten schilderen

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd in het schilderen van woningen. Naast het schilderen kunnen wij ook allerlei “klein” onderhoud doen. U kunt er voor kiezen om Enkt-Schilderwerken uw huis eenmalig te laten schilderen, maar ook voor een onderhoudscontract met de voordelen daarvan. Zeker bij een langer lopend onderhoudscontract zult u verbaasd staan over de scherpe prijs die wij kunnen bieden. Effectief worden de kosten voor het laten schilderen van uw huis uitgespreid over een aantal jaar. Met het voordeel dat in de periode dat dit onderhoudscontract loopt het schilderwerk bijgewerkt zal blijven worden. Kies dus voor Enkt-Schilderwerken wanneer u uw huis wilt laten schilderen.

Kozijnen schilderen

U wilt uw kozijnen laten schilderen en zoekt een goed schildersbedrijf dat die werkzaamheden voor u kan uitvoeren. U stelt natuurlijk een aantal eisen, zo moet de kwaliteit natuurlijk goed zijn, en mag het niet te veel kosten. Gelukkig bent u op onze website terechtgekomen. Enkt-Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf, en wij komen graag bij u langs om uw kozijnen te schilderen. Wij garanderen schilderwerk van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Naast het schilderen van uw kozijnen kunnen wij ook een ruit voor u zetten, uw muren behangen maar ook ander schilderwerk uitvoeren.

Wat komt er kijken bij het schilderen van uw kozijnen?

Het schilderen van kozijnen is meer dan alleen het schilderen zelf. Eerst zal er voorwerk gedaan moeten worden, zoals de kozijnen schuren en vetvrij maken. Daarna zal er een of meerdere lagen grondverf aangebracht moeten worden. Hierna komt de normale verflaag. Er zit ook nog verschil tussen de binnen- en buitenkant van de kozijnen. Zo zal het buitenschilderwerk meer last hebben van zaken als weer en wind. Onze professionals weten precies welke verf ze moeten gebruiken en zullen dus uw kozijnen prachtig schilderen. Door onze ervaring kiezen wij voor precies de juiste types verf voor het binnen- en het buitenwerk. Tevens kunnen wij u door onze ervaring en opleiding goed advies geven over welke kleuren u het beste wel en welke niet zou moeten nemen.

Laat uw kozijnen schilderen door Enkt-Schilderwerken

Neem vandaag nog contact op met Enkt-Schilderwerken, wij komen graag langs voor een volledig vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek kunnen wij ook inschatten hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen, en kunnen wij een indicatie geven van de kosten voor het schilderen van uw kozijnen. Ook kunnen wij uitleggen welke manieren wij hanteren om de prijs te bepalen. Wanneer u maar eenmalig de kozijnen wilt laten schilderen, dan rekenen wij natuurlijk een vaste prijs. Het kan ook zijn dat u een onderhoudscontract met ons aangaat, dan zal er een prijs per jaar gerekend worden. Deze prijs per jaar zal lager zijn wanneer u er voor kiest om een meerjarig onderhoudscontract aan te gaan. In een onderhoudscontract zal er regelmatig een medewerker van Enkt-Schilderwerken bij u thuis langskomen. Dan kijken we hoe uw kozijnen erbij staan en zo nodig kunnen we een afspraak inplannen om uw kozijnen opnieuw te gaan schilderen of bij te werken. Kies dus voor Enkt-Schilderwerken wanneer u uw kozijnen wilt laten schilderen.

Huis schilderen kosten

Wanneer u uw huis gaat laten schilderen, dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten daarvoor zullen zijn. Helaas is het nagenoeg onmogelijk om een precies kostenplaatje te geven voor het schilderen van uw huis via het internet. Enkt-Schilderwerken wil eerlijk naar u communiceren en wij zullen dan ook niet zonder eerst de situatie te bekijken met een bedrag komen. Wat wij wel kunnen doen voor u, is volledig vrijblijvend bij u langskomen en dan de situatie doorspreken. In dit gesprek kunnen wij ook een schatting maken van de kosten voor het schilderen van uw huis.

Wat zijn de kosten voor het schilderen van uw huis?

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij het schilderen van een huis. Zo zal er een stuk voorwerk gedaan moeten worden, denk hierbij aan het vetvrij maken van oppervlakken, schuren etc. Wij kiezen ervoor om met professionele verf te werken. Dit is wel iets duurder in aanschaf, maar zal langer mooi blijven en u zult dus uiteindelijk geld besparen omdat u minder vaak uw woning hoeft te laten schilderen. Omdat het voorwerk afhankelijk is van de staat waarin uw schilderwerk verkeert, kunnen wij niet zonder de situatie te zien inschatten wat de kosten voor het schilderen van uw huis precies zullen zijn. Om de kosten voor het schilderen van uw huis te bepalen zullen wij dus eerst de situatie moeten komen bekijken. Dit doen wij graag in een volledig vrijblijvend gesprek, waarbij we met u de mogelijkheden gaan bespreken. In dit gesprek zullen wij ook advies geven over kleur- en materiaalkeuzes, wij zijn opgeleid om uw woning er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Hoe bepaalt Enkt-Schilderwerken de kosten voor het schilderen van uw huis?

Enkt-Schilderwerken werkt met een aantal manieren om kosten te bepalen voor het schilderen van uw huis. Voor een eenmalige schilderklus maken wij een rekening op met een vaste prijs per m2. U kunt er ook voor kiezen om het schilderwerk te laten uitvoeren met een onderhoudscontract. Dit is met name aan te raden wanneer het om buitenschilderwerk gaat. In dit geval betaalt u een bedrag per m2 per jaar. Natuurlijk is de prijs per m2 lager wanneer u een langer contract aangaat. Deze constructie is vooral erg prettig voor buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk is veel gevoeliger voor weersomstandigheden en het is dus ook lastig in te schatten hoe vaak er hersteloperaties moeten plaatsvinden. Wanneer u een onderhoudscontract aangaat, zal een van onze medewerkers regelmatig even bij u langskomen om de staat van het schilderwerk te inspecteren, en zo nodig kan er dan een reparatie plaatsvinden. Zo blijft uw huis in de beste staat, zonder dat er extra kosten gerekend worden voor het schilderen. Kies voor Enkt-Schilderwerken om uw huis te laten schilderen!

Houtworm herkennen

Het laten repareren van hout, zoals uw deurposten of kozijnen, kan om verschillende redenen noodzakelijk zijn. Schimmel of langdurige vochtigheid uiten zich vaak als de verf zich begint te onthechten, dit is een voorbode van houtrot. Dan is het noodzakelijk dat u dit laat vervangen of repareren. Maar schimmel of vocht zijn niet de enige oorzaken van ‘rot’ hout. Het belang van het herkennen van houtworm is de eerste stap om dit probleem op te lossen. Maar waaraan kunt u houtworm herkennen?

Er zijn verschillende soorten houtworm in Nederland. De verschillen in houtworm zijn niet al te groot, hieronder staat beschreven waar u op moet letten.

Hoe u houtworm kunt herkennen

Voordat u houtworm kunt herkennen is het belangrijk dat u weet dat de schade aan uw hout niet wordt veroorzaakt door de houtworm zelf, maar door de larve ervan. De larve van de gewone houtworm kunt u herkennen aan de vaalwitte kleur met een grootte van circa 7mm. U kunt houtworm herkennen aan ronde gaatjes in het hout, met een doorsnede van 3-6 mm. De kevers zelf kunt u herkennen aan de chocoladebruine kleur en hebben een ronde vorm. De eitjes herkent u aan de ovale vorm en de witachtige kleur.

De grote houtworm kunt u op dezelfde manier herkennen. De kleuren en afmetingen van het dier verschillen, maar het grootste belang in het herkennen van deze houtworm zijn de gaatjes in het hout. Gaatjes veroorzaakt door de larve zijn iets groter, zo’n 2,5 – 4mm. Ook kunt u de grote houtworm herkennen aan de geelachtige kleur van de larve, die ongeveer 11mm groot kan worden.

Zo kunt u dus de meest voorkomende houtworm herkennen, maar wat dan?

Een houtworm herkennen en dan?

Dat de houtworm een probleem is voor uw hout mag duidelijk zijn. Dat u de houtworm kunt herkennen is de eerste stap, maar wat is dan de volgende? Na het herkennen van de houtworm kunt u ervoor kiezen om deze zelf te bestrijden. Bij verschillende winkels verkopen ze bestrijdingsmiddelen, maar wij raden u aan om een bestrijdingsdienst in te schakelen, deze geven vaak een garantie dat de hele plaag is verwijderd.

Nadat de houtworm verwijderd is kan Enkt-Schilderwerken u helpen met de schade aan uw hout. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan om te zien wat wij voor u kunnen doen. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten en bieden u betaalbare diensten met de beste kwaliteit en service.

Ongeacht de schade die de houtworm heeft veroorzaakt, wij kunnen deze schade altijd voor u verhelpen.

 

Dubbel glas laten zetten

Een van de grootste kostenposten die een huishouden kent zijn de kosten van het verbruik van energie. Dat u er niet koud bij wil zitten in de herfst en winter is vanzelfsprekend, maar dit moet niet betekenen dat uw maandelijkse lasten uw portemonnee onnodig belasten. Door uw woning goed te isoleren kunt u aanzienlijk besparen op uw energiekosten en van de vele middelen die u daarvoor ter beschikking staan is dubbel glas laten zetten één van de meest effectieve manieren.

U kunt stevig besparen door het laten zetten van dubbel glas.

Het is dan wel belangrijk dat u het laten zetten van dubbel glas laat uitvoeren door een bedrijf dat u alle voorwaarden van isolatieglas kan garanderen.

Het laten zetten van dubbel glas, hoe pakt u dit aan?

Het principe van isolatieglas is in principe simpel uit te leggen. Waar één plaat glas de temperatuur van buiten naar binnen geleidt, is het bij het laten zetten van dubbel glas zo dat in de ruimte van de beide platen de temperatuur gebufferd wordt door de tussenliggende lucht. Een simpele uitleg, het effect hiervan mag echter niet onderschat worden. De werking van isolatieglas heeft een directe uitwerking op uw energieverbruik, u merkt het gelijk.

De kosten die u maakt bij het laten zetten van dubbel glas verdienen zichzelf dik terug. Dit betekent niet dat u teveel hoeft teveel betalen voor het laten zetten van dubbel glas.

Dubbel glas laten zetten zonder dat u daar teveel voor betaalt

Om werkelijk de voordelen van isolatieglas te kunnen ondervinden, is het van belang dat het zetten van dubbel glas professioneel gedaan wordt. Het laten zetten van dubbel glas moet gezien worden als een langdurige investering. Met andere woorden wilt u zo snel mogelijk de gemaakte kosten voor het isolatieglas terugverdienen. Hier kan Enkt-Schilderwerken u bij helpen.

Het laten zetten van dubbel glas gebeurt bij Enkt-Schilderwerken met vakkundigheid. Geen beschadigingen aan uw kozijnen, kitresten of kieren, en een vlekkeloze afwerking.

Ontdek de voordelen van Enkt-Schilderwerken

Bij Enkt-Schilderwerken heeft u dus de beschikking om uw isolatieglas te laten plaatsen onder de meest gunstige voorwaarden. U als klant staat centraal en dit uit zich in een afgewerkte klus die van A tot Z verzorgd is. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaalt bij Enkt-Schilderwerken. Vraag gerust een offerte aan en ontdek de gunstige prijzen van Enkt-Schilderwerken.

Laat uw isolatieglas zetten door Enkt-Schilderwerken en ontdek hoeveel u kunt besparen op de energierekening.

Behang verwijderen tips

Een fris en net behangen muur kan de desbetreffende kamer een geheel nieuw aangezicht geven. Behangen geeft u, vooral tegenwoordig, alle kans om de te behangen kamer uw eigen stijl en vorm te geven. Maar voordat u gaat behangen moet u, of is het in ieder geval zeer handig, het oude behang verwijderen. Wat is dan de beste manier om dit te bereiken? Wat zijn goede tips voor het verwijderen van behang?

Wij geven u enkele handige tips voor het verwijderen van behang.

De beste tips bij het verwijderen van behang

De beste tips bij het verwijderen van behang beginnen met het gebruik van een plamuurmes en water. De eerste tip bij het verwijderen van behang is het gebruik van een stoommachine. De stoom maakt het papier week en doet de werking van de behanglijm teniet. Op deze wijze kunt u eenvoudig met het plamuurmes het behang verwijderen. Verdere tips in het verwijderen van dit behang is dat als u geen stoommachine hebt, dat u rustig een bloemenspuit kunt gebruiken. Lauw water is op zich voldoende, maar u kunt de werking verbeteren door er een beetje detergent of afweekmiddel aan toe te voegen.

Let erop dat u niet teveel kracht zet met uw plamuurmes en de muur alleen met de vlakke kant benadert om beschadigingen te voorkomen.

Nog enkele tips bij het verwijderen van behang: prik enkele gaatjes in het behang voordat u dit nat maakt. Laat het dan een tijdje intrekken en u zult ondervinden dat het behang zeer eenvoudig te verwijderen is. Verwijder de stopcontacten en dergelijke van de muur en schakel de elektriciteit uit, u werkt tenslotte met water.

Nog meer tips bij het verwijderen van behang

Nog enkele tips bij het verwijderen van behang zijn bijvoorbeeld om te werken in een zo leeg mogelijke kamer. Let erop dat halverwege de werkzaamheden de vloer bezaaid zal zijn met het oude behang. Dat u uw gereedschap zorgvuldig moet bewaren is dan zeer aan te raden. De laatste van onze tips bij het verwijderen van behang zijn dat u gebruik maakt van een scherp plamuurmes, u met regelmaat de boel opruimt zodat u in een veilige omgeving blijft werken en, bovenal, dat u veilig te werk gaat.

Ontdek de dienstverlening van Enkt-Schilderwerken

Ondanks de beste tips in het verwijderen van behang blijft het een hele klus, laat staan het behangen zelf. De te behalen kwaliteiten die u wilt bereiken met het behangen zijn onderhevig aan het eindresultaat. Het is daarom aan te raden om dit te laten doen door een professioneel bedrijf. Bij Enkt-Schilderwerken hebt u een bedrijf gevonden dat op professionele wijze het behangen voor u kan verrichten. Niet alleen wordt het behangen op een uiterst vakkundige wijze gedaan door een vakman, het gebeurt voor een gunstige prijs.

Voordeur laten schilderen

De voordeur, letterlijk de poort naar uw woning. Dat de verzorging ervan dan van belang is mag duidelijk zijn. Uw voordeur laten schilderen is dan de logische stap om een goed verzorgde deur te realiseren. Is dit dan niet zo eenvoudig als de deur even te schuren en er met de kwast overheen te gaan?

Nee, een voordeur laten schilderen geeft u voordelen over het zelf doen die de gemaakte kosten zwaar overtreffen.

Tenminste, als u het laten schilderen van uw voordeur door de juiste schilder laat uitvoeren. Zoals gezegd, het laten schilderen van uw voordeur geeft u de kans om ‘de poort naar uw woning’ een zeer mooi uiterlijk te geven en de kwaliteit ervan jarenlang te garanderen.

Het laten schilderen van uw voordeur, waar let u op?

Het valt niet genoeg te benadrukken wat het effect is van een goed, of slecht, verzorgde voordeur op het aanzicht van uw woning. Waar moet u dan op letten bij het laten schilderen van uw voordeur? Ervan uitgaand dat u een keuze maakt voor kwaliteit is de keuze altijd gericht op een bedrijf dat over de juiste kwaliteiten beschikt, zodat u het optimale haalt uit het laten schilderen van uw voordeur.

Uw voordeur laten schilderen door een goede schilder maakt het dat dit een investering is die u slechts in de zoveel jaar hoeft te doen. Bij uw keuze voor het laten schilderen van uw voordeur wilt u een schilder die u een portfolio kan tonen van afgeronde schilderwerken, zodat u weet wat u kunt verwachten. Ook het gebruik van de materialen is erg belangrijk. Een goede schilder kan u precies vertellen welke materialen hij gebruikt en waarom. Zo houdt deze rekening met o.a. de weersomstandigheden, de verf en kleurafspraken. Zo weet u zeker dat het laten schilderen van uw voordeur gebeurt onder voor u zeer gunstige voorwaarden.

Uw voordeur laten schilderen laat u doen door Enkt-Schilderwerken

Bij Enkt-Schilderwerken gebeurt het laten schilderen van uw voordeur onder gunstige voorwaarden met een garantie in kwaliteit. Toch hoeft u niet bang te zijn dat u teveel betaalt. Enkt-Schilderwerken vindt hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs erg belangrijk. Door het gebruik van de beste materialen en gelijktijdig het laag houden van de onkosten daarvan wordt u een meer dan redelijke prijs gegeven. Het buiten- en binnenschilderwerk zelf wordt natuurlijk uitgevoerd door een vakman. Service en kwaliteit waarbij de klant altijd centraal staat, dat is het motto.

6% btw in plaats van 21%

Op al onze diensten gelden voor woningen ouder dan 2 jaar 6% btw in plaats van 21% op de arbeidsuren. Maak hier gebruik van, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente