Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Buitenmuur schilderen

Wilt u uw buitenmuur laten schilderen, dan is het belangrijk dat u daar een goede schilder voor vindt. U wilt natuurlijk dat, nadat u uw buitenmuur heeft laten schilderen, deze geschilderd is met het beste materiaal, zodat uw geschilderde muur lang mooi blijft. Het schilderen van een buitenmuur is niet het eenvoudigste schilderwerk, zo is het ontzettend belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken. Een buitenmuur moet kunnen “ademen”, dus het is af te raden om voor een luchtdichte verf te kiezen. Daarnaast moet de muur goed voorbehandeld worden, dit om er voor te zorgen dat de muur echt mooi dekkend geschilderd wordt. Om een buitenmuur goed te schilderen moet deze “nat” geschilderd worden, dit betekent dat de verf niet mag opdrogen tijdens het schilderen, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Christa.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Na een tijdje georiënteerd te hebben naar een goede schilder zijn wij bij Enkt Schilderwerken terecht gekomen. Onze buitenmuren hadden hoognodig een nieuwe lik verf nodig. De schilders zijn erg vriendelijk en hebben vakwerk afgeleverd.”

Mark.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Onlangs zijn onze buitenmuren opnieuw geschilderd door de schilders van Enkt Schilderwerken. Ze hebben dit werk professioneel aangepakt. Onze muren zien er weer als nieuw uit, kortom: top!”

Erwin B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Vorig jaar zijn wij verhuisd naar een nieuwe woning. Deze woning had hoognodig een nieuwe lik verf nodig aan de buitenmuren. Een kennis had ons Enkt Schilderwerken geadviseerd. Het eindresultaat is erg mooi, dit is zeker een goede investering geweest waar wij weer jarenlang van kunnen genieten.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente