Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Houtrot herstellen

Het is vervelend om tegen te komen: houtrot. Dit zo goed mogelijk op te lossen kan een vervelende klus zijn om te klaren. Alle houtrot moet zorgvuldig worden verwijderd, zodat het niet de andere nog goede houten onderdelen van uw huis, schuur of tuinhuis aantast. Houtrot kan voorkomen in veel verschillende soorten hout. Vooral bij een nat klimaat zoals Nederland komt het vaker voor dat houtrot zich ontwikkelt. Om dit tegen te gaan wordt geadviseerd de houtrot zo snel mogelijk te laten herstellen. Als dit niet snel gebeurt kunt u te maken krijgen met gevaarlijke situaties wat betreft de constructie waar het hout onderdeel van uitmaakt.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Pascalle M.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Wij hebben al een tijdje last gehad van houtrot door een lekkage. Wij hebben Enkt Schilderwerken ingeschakeld om het houtrot helemaal te laten herstellen. Het resultaat ziet er goed uit.”

Dionne V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Na het inschakelen van Enkt Schilderwerken zijn ze direct bezig gegaan met het herstellen van de houtrot op onze zolder. Je ziet dat dit echte vakmensen zijn die weten waar ze mee bezig zijn. Het houtwerk is weer als nieuw.”

Maaike V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“We hadden al een tijdje last van houtrot en zijn op zoek gegaan naar een bedrijf die dit voor ons kon herstellen. Via een kennis kwamen wij terecht bij Enkt Schilderwerken, en hier hebben wij absoluut geen spijt van gehad. Het houtwerk is weer volledig en op professionele wijze gebeurd.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente