Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Huisschilder Enschede

Huisschilder EnschedeIs uw huis in Enschede aan de binnen- en/of buitenkant aan een schilderbeurt toe en wilt u dit laten uitvoeren door een vakkundig schilder? Of het nu gaat om een onderhoudsbeurt of dat u eens een nieuw kleurtje op uw muren, deuren en kozijnen wilt, Enkt Schilderwerken kan een kwalitatief uitstekende schilderbeurt voor u uitvoeren, met gebruik van de beste kwaliteit verf. Wanneer u voor ons schildersbedrijf kiest als uw huisschilder in Enschede, ziet uw huis er straks weer piekfijn uit en gaat u tevens houtrot tegen. Zowel als buiten- of binnenschilder zijn wij voor u beschikbaar.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Twan W.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Onze woning had hoognodig een nieuwe verfbeurt nodig. Wij zijn terecht gekomen bij Enkt Schilderwerken. Nadat wij een afspraak hebben gemaakt zijn de schilders snel aan de slag gegaan. Het ziet er erg mooi uit, een mooi gezicht weer.”

Justin H.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Wij zijn super tevreden over het geleverde werk. Het ziet er weer mooi en strak uit, zeker een aanrader. Bij een eventuele volgende keer zullen wij dit bedrijf zeker weer inschakelen.”

Lian M.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Wij hebben voor de eerste keer een schilder ingeschakeld voor onze woning aangezien wij niet veel tijd hadden om zelf te schilderen. Het resultaat was prachtig. De schilder was ook erg vriendelijk en alles is op een vakniveau aangepakt.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente