Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

binnen schilderwerk 2Enkt Schilderwerken

Wanneer u in zee gaat met Enkt Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Dit is wellicht een investering, maar deze investering blijkt in de praktijk zichzelf terug te betalen. Door te kiezen voor kwaliteit bespaart u op termijn in het onderhoud van uw schilderwerk. Een van de voorbeelden van hoe Enkt Schilderwerken kwaliteit levert, is dat wij over het algemeen een extra laklaag aanbrengen om zo het schilderwerk nog beter te beschermen. Door de kwaliteit zal u langer plezier hebben van het schilderwerk en hoeft niet elke 2 jaar de schilder weer langs te komen. Hier komt bij dat u als klant tijdens het hele proces inspraak heeft en houdt. Wij nemen uw wensen graag mee tijdens het proces om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij begeleiden het hele proces van A tot Z en verzekeren u van een fantastisch resultaat. Kortom: Enkt Schilderwerken is de schilder waarop u kan rekenen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op, wij denken met u mee en komen met een passend advies!

Kies dus niet blind voor de goedkoopste offerte, maar kies voor de kwalitatieve manier van werken van Enkt Schilderwerken. U kiest dan voor de lange termijn en zal ontdekken dat wij de kwaliteit leveren die wij beloven.

Wat als ik een onderhoudscontract wil?

Uiteraard bieden wij ook een meerjarig onderhoudscontract aan, in plaats van eenmalig schilderwerk. Bij een meerjarig contract worden tussentijds controlebeurten en onderhoudsbeurten uitgevoerd. Een meerjarig contract kent een lagere jaarprijs. Bij eenmalig schilderwerk wordt de prijs per m2 berekend, maar bij een meerjarig contract wordt de prijs bijvoorbeeld per m2 per jaar berekend, over alle jaren dat het contract wordt afgesloten. Dit zorgt ervoor dat de prijs lager wordt.

Dat vakmanschap is mooi, maar wat weten jullie van kleuren?

Tijdens de opleidingen van onze medewerkers hebben zij natuurlijk kleurenleer gehad. Daarnaast volgen zij uiteraard de laatste trends op de voet. Zo kunnen zij, gebruikmakend van hun ervaring en inzicht, aan een klant advies geven om een bepaalde stijl of sfeer te creëren. Kleur en lichtinval zijn van grote invloed op het eindresultaat. Enkt-Schilderwerken investeert altijd tijd om goed naar de wensen van de klant te luisteren. Bij ons advies houden wij tegelijk ook rekening met het praktische gedeelte van het eindresultaat, want de gezinssamenstelling of de bewoners van een inrichting hebben ook invloed op het schildersadvies.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

Op binnenwerk is er, gebaseerd op de situatie van de klant, altijd wel een uitspraak te doen over garantie. Voor buitenwerk ligt dat echter veel complexer. Dat heeft niet alleen te maken met hoe de klant met het schilderwerk omgaat, zoals het regelmatig reinigen, maar het heeft zeker ook te maken met in hoeverre het schilderwerk onder invloed is van weersomstandigheden, en met de kleur van het schilderwerk zelf. Dit bespreken wij altijd in ons adviesgesprek om teleurstellingen te voorkomen.

 

Remco Enkt

Eigenaar Enkt-Schilderwerken

IMG-20160815-WA0001 [183546]

Mijn doel is om uiteindelijk te groeien en bekend te staan als een betrouwbaar schildersbedrijf dat geeft om goede kwaliteit, eerlijkheid, service, flexibiliteit tegen een betaalbare prijs.

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente