Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Plafond schilderen

Eens in de zoveel jaar moet u uw plafond schilderen. Hoe vaak is afhankelijk van een aantal zaken. Wanneer er bijvoorbeeld gerookt wordt in de kamer zal het plafond vergelen en zal er dus eerder geschilderd moeten worden dan wanneer er niet gerookt wordt in de kamer. Het schilderen van uw plafond is een heel karwei. Eerst moet het plafond ontvet worden, daarna geschilderd. Dit schilderen moet wel gebeuren op een manier die een egaal resultaat oplevert, anders ziet uw kamer er natuurlijk een stuk minder mooi uit. U kunt tegenwoordig gelukkig het laten schilderen van uw plafond uitbesteden aan een professional. Dit hoeft niet eens veel te kosten. Een professional zal het schilderen van uw plafond sneller doen dan u het zelf kunt, en met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Margreet W.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Wij hebben ons plafond opnieuw laten schilderen door een schilder via Enkt Schilderwerken. Van begin tot het eind is het professioneel aangepakt. Ik zal zeker dit bedrijf aanraden bij vrienden en familie. Prachtig plafond.”

Eke R.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“De schilders zijn professioneel te werk gegaan. Het plafond ziet er weer top uit en kan er weer jaren tegenaan.”

Janus O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het plafond is weer voorzien van een nieuwe lik verf door Enkt Schilderwerken. Het is echt vakwerk wat ze leveren en dat is ook te zien. Voor toekomstig schilderwerk zal ik zeker dit bedrijf weer in gaan schakelen.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente