Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schilder Almelo

Bent u op zoek naar een goede schilder in Almelo of omgeving? Dan vindt u Enkt Schilderwerken. Wij zijn uw gespecialiseerde schilder in Almelo. Naast het schilderen van uw woning of bedrijfspand in Almelo kunnen wij meer werkzaamheden voor u uitvoeren, denk hierbij aan bijvoorbeeld een houtrotreparatie, het plaatsen van glas, behangen en het afkitten van sanitair. Bij al deze werkzaamheden staat voor ons kwaliteit voorop. Wij werken alleen met professionele materialen en kunnen dus ook kwaliteit garanderen. Dus wanneer u kiest voor Enkt Schilderwerken als uw schilder in Almelo, dan kiest u voor kwaliteit en een vakkundige afwerking voor een eerlijke prijs.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Femke B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Enkele weken geleden hebben de schilders van Enkt Schilderwerken onze woning opnieuw geschilderd van buiten en binnen. Het resultaat mag er zeker zijn, het ziet er weer als nieuw uit.”

Jorien L.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“De schilder heeft bij ons de buitenmuren geschilderd en de deuren. Je kan zien dat de schilder echt vakbekwaam is met veel ervaring. Het resultaat is echt prachtig.”

Frans B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Enkt Schilderwerken is al jaren onze vaste schilder. Elke keer als wij nieuw schilderwerk hebben schakelen wij deze schilders in. De werken die ze klaar hebben zien er super uit.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente