Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schilder Borne

Goed schilderwerk kan het verschil maken in de waarde van uw woning. Het gaat dan niet alleen om de esthetische waarde, maar ook om de duurzaamheid van dat wat geschilderd wordt. Neem bijvoorbeeld de kozijnen. Deze zijn erg gevoelig voor de weerselementen. De kou in de winter en hitte van de zomer zorgen ervoor dat het hout inkrimpt en uitzet. Het gevolg kan zijn dat er (soms onzichtbare) barsten ontstaan. Door regen en mist is houtrot vaak het gevolg. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor uw deuren.

Of het nu gaat om het schilderwerk binnen of buiten, als het niet goed gebeurt dan is dit meteen zichtbaar. Het vervelende is dat u dit altijd zult zien en uw gasten ook.

Gelukkig ontdekt u bij Enkt Schilderwerken de schilders voor u in Borne. Vakmensen die het onderscheid maken in de te leveren kwaliteit.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente