Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schilder Hengelo

Is uw woning in Hengelo, aan de binnen- en/of buitenkant toe aan een schilderbeurt? Wellicht gaat de verf afbladderen of de kleur vervagen, of wilt u gewoon eens een nieuw kleurtje op uw muren, deuren of kozijnen. Sommige mensen kiezen ervoor om zelf te gaan schilderen. Dat kan, maar er zijn diverse redenen te noemen om het schilderwerk uit te laten voeren door een professioneel schildersbedrijf. Wanneer u in Hengelo woont, zoekt u ook een schilder in Hengelo, en dan eentje die vakwerk levert en u ook van deskundig advies kan voorzien. Zo’n bedrijf vindt u in Enkt Schilderwerken uit Enschede.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Femma B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Enkele weken geleden hebben de schilders van Enkt Schilderwerken onze woning opnieuw geschilderd van buiten en binnen. Het resultaat mag er zeker zijn, het ziet er weer als nieuw uit.”

Jorien L.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“De schilder heeft bij ons de buitenmuren geschilderd en de deuren. Je kan zien dat de schilder echt vakbekwaam is met veel ervaring. Het resultaat is echt prachtig.”

Frans B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Enkt Schilderwerken is al jaren onze vaste schilder. Elke keer als wij nieuw schilderwerk hebben schakelen wij deze schilders in. De werken die ze klaar hebben zien er super uit.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente