Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schilder Oldenzaal

Zoekt u een goede schilder in Oldenzaal? Dan vindt u deze in Enkt Schilderwerken. Enkt Schilderwerken heeft over de afgelopen jaren bewezen dé schilder in Oldenzaal te zijn. Wij leveren als buiten- en binnenschilder topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Naast binnen- en buitenschilderwerk doet Enkt Schilderwerken meer, zo kunt u ook een woning professioneel laten behangen door ons, kunnen wij ook glas of een spiegel plaatsen, en kunt u bij ons terecht om een houtrotreparatie te laten uitvoeren. Zo hebben wij ons gespecialiseerd tot een allround schildersbedrijf. Wij vinden het belangrijk dat u, de klant, straks gelukkig wordt van uw woning. Om tot het beste resultaat te komen, zullen wij voordat de werkzaamheden voor onze huisschilder beginnen, eerst met u rond de tafel gaan. Dit gesprek is voor ons belangrijk, omdat wij graag precies willen weten wat u wilt, zodat wij dit optimaal kunnen invullen. Door onze ruime ervaring kunnen wij u deskundig advies over kleur en materiaal geven. Zo zal uw huis er straks weer prachtig bij staan.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Femma B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Enkele weken geleden hebben de schilders van Enkt Schilderwerken onze woning opnieuw geschilderd van buiten en binnen. Het resultaat mag er zeker zijn, het ziet er weer als nieuw uit.”

Jorien L.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“De schilder heeft bij ons de buitenmuren geschilderd en de deuren. Je kan zien dat de schilder echt vakbekwaam is met veel ervaring. Het resultaat is echt prachtig.”

Frans B.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Enkt Schilderwerken is al jaren onze vaste schilder. Elke keer als wij nieuw schilderwerk hebben schakelen wij deze schilders in. De werken die ze klaar hebben zien er super uit.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente