Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Almelo

Hebt u een schilderklus die gedaan moet worden, aan de binnen- of buitenkant van uw woning in Almelo, of wellicht een schutting of tuinhuisje? Kies dan voor de kwaliteit en het vakmanschap van Enkt Schilderwerken, uw schildersbedrijf in Almelo. Enkt Schilderwerken is een bedrijf uit Enschede dat in de gehele regio Twente opereert en elke schilderklus vakkundig uitvoert met gebruik van de beste materialen. Ook voor andere klussen kunt u echter bij ons terecht. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren zijn behangenglas zetten, houtrotreparaties uitvoeren en sanitair afkitten.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente