Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Bentelo

Het belang van goed schilderwerk laat zich eenvoudig uitleggen. Het werk van een schilder gaat in eerste instantie om het uiterlijk. Dit geldt voor een buiten- en binnenschilder, ook al hebben beide hun eigen benadering nodig. Het aangezicht van uw woning laat zich voor een heel groot deel bepalen door het gedane schilderwerk. Binnen is dit meer dan buiten onderhevig aan uw smaak en de mogelijkheden van uw woning. Wilt u meer licht binnen, of juist warme, donkere kleuren?

Daarnaast heeft het schilderwerk een belangrijke uitwerking op de bescherming en levensduur van verschillende aspecten van uw woning. Dit geldt in het bijzonder voor uw hout en helemaal als dit zich buiten bevindt. Denk aan kozijnen, deuren en houten gevels. Vakkundig schilderwerk door een ervaren huisschilder verdient zich dan dubbel en dwars terug.

Daarom is het sterk aan te raden om al uw schilderwerk door een professioneel schildersbedrijf te laten doen. Ook in  Bentelo heeft u deze optie voor een ervaren huisschilder. Gevestigd in Enschede is Enkt-Schilderwerken uw vakkundige schilder in de regio Twente en zijn wij een prima keuze onder de aanwezige schilderbedrijven.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente