Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Buurse

Gevestigd in Enschede is Enkt-Schilderwerken uw aanbieder van verscheidene diensten die een aanzienlijke bijdrage hebben in de waarde van uw woning. Goed en professioneel schilderwerk door een ervaren schilder heeft vele voordelen die zich op meerdere vlakken dan een fraai uiterlijk laten meten. Schilderwerk door een buiten- of binnenschilder draagt bij aan de bescherming van verschillende aspecten van uw woning. Bovendien: een professionele aanpak door een vakbekwame huisschilder geeft niet alleen een zeer sterke afwerking, maar ook de garantie dat u hier jaren plezier van zult hebben.

Uw wensen, ons doel. Bij ons kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerk naast een aanbod aan bijpassende diensten die u vanzelfsprekend afzonderlijk kunt afnemen of als totaalpakket. Een garantie in kwaliteit die zich laat gelden over vele jaren. Door tijdig het juiste onderhoud te laten verrichten door een buiten- en binnenschilder van Enkt-Schilderwerken, een van de beste schilderbedrijven in de regio, kunt u op de lange duur veel geld besparen.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente