Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf De Lutte

Het aangezicht van uw woning wordt voor een zeer groot deel bepaald door het schilderwerk. Dit in combinatie met de beschermende werking daarvan, maakt de investering in een professionele schilder meer dan aan te raden. Dit geldt overigens niet alleen voor de buitenkant van uw woning. Ook de binnenzijde verdient de nodige aandacht door een ervaren binnenschilder, tenminste als u ervoor kiest om te beschikken over een fraai verzorgd uiterlijk van de muren van uw woning.

Zoals gezegd het gaat niet alleen om het uiterlijk. Verschillende aspecten van uw woning zijn gevoelig voor weersomstandigheden, in het bijzonder hout en in het bijzonder aan de buitenkant. Een goede schilder weet door op de juiste manier te schilderen en met gebruik van hoogwaardige verf deze aspecten, kozijnen, deuren en gevels, te beschermen. In andere woorden: door dit onderhoudswerk tijdig te laten uitvoeren door een goede huisschilder kunt u zich op de lange duur veel geld en ellende besparen.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente