Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Enschede

Schildersbedrijf EnschedeEnkt-Schilderwerken is een allround schildersbedrijf uit Enschede. U kunt bij ons terecht voor kwalitatief hoogstaand schilderwerk voor zowel de binnenkant als de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. Naast schilderwerk kan Enkt-Schilderwerken, uw schildersbedrijf in Enschede, ook allerlei andere werkzaamheden voor u uitvoeren, zoals behangen, glas zetten, houtrotreparatie, sanitair afkitten en nog meer. Tevens leveren wij verf en glas op bestelling. De hoogwaardige materialen die wij gebruiken en de vakkundigheid van ons personeel garanderen dat elke schilderklus en alle aanverwante werkzaamheden perfect worden uitgevoerd en dat u zeker tevreden zult zijn met het resultaat.

Naast het vakkundig uitvoeren van allerlei werkzaamheden, kan Enkt-Schilderwerken u ook van dienst zijn met advies op maat over bijvoorbeeld kleurkeuze of materiaalgebruik. Wanneer u kiest voor Enkt-Schilderwerken als uw schildersbedrijf in Enschede, kiest u voor een totaaloplossing die een gegarandeerd topresultaat oplevert.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente