Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Lonneker

Uw schilderwerkzaamheden laten uitvoeren door de professionele handen van een ervaren schilder geeft u voordelen die veel verder gaan dan alleen een fraai en strak afgewerkt uiterlijk. Hier begint het echter wel mee. U kunt natuurlijk zelf aan de slag gaan, maar goed schilderen kan een tijdrovende klus zijn. Daar komt bij dat lang niet iedereen over een schildersoog beschikt. Lelijke strepen en delen die niet goed gedekt zijn kunnen pas opvallen als het schilderen klaar is. Dit betekent dat u daar toch tegenaan moet kijken en dat is niet bepaald wenselijk. Daarnaast moet er rekening gehouden worden met de beschermende werking van verf. Hout, vooral als het zich buiten bevindt, is onderhevig aan weersomstandigheden en zal op den duur aan gehele kwaliteit inboeten. In het ergste geval is er sprake van houtrot.

Enkt Schilderwerken, uw schildersbedrijf voor in Lonneker, biedt u een professionele dienstverlening aan als huisschilder en aanverwante diensten. Onze diensten als buiten- of binnenschilder staan garant voor een hoogwaardige kwaliteit, die bijdraagt aan een vermeerdering van de waarde van uw woning en u de kans geeft om uw fraaie gewenste uiterlijk tot realiteit te maken, zowel binnen als buiten.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente