Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Oldenzaal

Zoekt u een schildersbedrijf in Oldenzaal? Denk dan aan Enkt Schilderwerken. Enkt Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf dat gevestigd is in de buurt van Oldenzaal. Bij ons kunt u terecht voor schilderswerk maar ook voor behangen, een ruit plaatsen of afkitten van sanitair. Daarnaast doen wij ook houtrotreparatie en leveren wij schildersmaterialen aan particulieren. Dus wanneer u een schildersbedrijf zoekt in de omgeving van Oldenzaal, voor welk type werkzaamheden dan ook, dan bent u bij Enkt Schilderwerken aan het juiste adres.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente