Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Schildersbedrijf Zenderen

Zelf schilderen is een optie die vaak genoeg een stevig prijskaartje heeft. Niet alleen is dit over het algemeen een zeer tijdrovende klus; uw schilderwerk vereist ook, zowel binnen als buiten, vakkundige handen en een getraind oog. Helaas komt het nog vaak voor dat men na het schilderen en pas als de verf is opgedroogd, plekken tegenkomt die niet goed gedekt zijn of lelijke strepen. Daar komt bij kijken dat uw schilderwerk een omvangrijkere functie heeft dan alleen voor een fraai uiterlijk zorgen. Een goede verflaag kan verschillende aspecten van uw woning beschermen. In het bijzonder geldt dit voor hout en vooral aan de buitenzijde. Denk bijvoorbeeld aan uw deuren en kozijnen. Gelukkig heeft u in Zenderen de beschikking over een schildersbedrijf met een huisschilder die uw wensen qua schilderwerken kan realiseren. Deze schilder is beschikbaar onder zeer gunstige voorwaarden!

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente