Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Uw schilder voor in Borne

Goed schilderwerk is een investering die zich op verschillende gebieden laat gelden. De kosten die u maakt voor een vakkundige schilder, ook in Borne, betalen zichzelf en op verschillende manieren terug. Een goed onderhouden gevel, strak afgewerkte muren en nog veel meer, dragen bij aan een mooi en verzorgd uiterlijk, maar helpen actief mee aan de kwaliteiten van het beschilderde. Zo kan een schilder voor u in Borne ervoor zorgen dat uw deuren veel langer meegaan, de kozijnen vrij blijven van houtrot en dat de muren er erg strak uitzien.

Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan, toch kan een professionele en bekwame schilder het verschil maken in de algehele kwaliteit van de uit te voeren klus. Bovendien beschikt deze over vaardigheden die andere zaken gelijktijdig mogelijk maken. Is er sprake van houtrot, moet er nieuw glas geplaatst worden of wilt u uw woonkamer behangen hebben? Bij Enkt-Schilderwerken vindt u de dienstverlening waar u het voordeel uit haalt.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente