Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Vliesbehang schilderen

De afwerking van uw muren verzekert dat de betreffende kamer er in haar uiterlijk volledig verzorgd uitziet. Het is om deze reden dat u bij Enkt-Schilderwerken, naast de beschikking over vakmanschap, een ruime keuze heeft in de verschillende methoden om uw muren te verzorgen. Schilderen of behangen, in beide heeft u naast een garantie van een hoogstaande kwalitatieve afwerking alle keuze in de te gebruiken materialen. Ook een combinatie van schilderen en behangen is mogelijk. Een mooi voorbeeld hiervan is het schilderen van vliesbehang.

Enkt-Schilderwerken is uw partner voor al uw schilderwerkzaamheden, binnen en buiten, en is tevens uw aangewezen behanger. Bij ons heeft u een garantie in kwaliteit en staan alle mogelijkheden met betrekking tot schilderen en behangen tot uw beschikking.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente