Enkt Schilderwerken EnschedeEnkt Schilderwerken Enschede

Wat kost behangen?

Wat kost behangen? Behangen kan een lastige klus zijn om te klaren. Veel gedoe met het recht ophangen, veel rommel en lijm. Om dit zo strak mogelijk aan te brengen is het verstandig om dit aan een vakman over te laten. Het laten behangen van uw muren wordt dan professioneel aangepakt door mensen die dit al jaren doen. Zo voorkomt u dat er bijvoorbeeld bubbels in het behang komen te zitten. Ook weet u zeker dat uw behang strak en recht op de muur komt te zitten. Wat het kost om te laten behangen kan verschillen. Dit komt door veel verschillende soorten behang die op dit moment op de markt beschikbaar zijn. Zo kunt u tegenwoordig kiezen uit glasvezel, vlies, renovatie, papier (de goedkoopste), vinyl, acryl en textielbehang, en zelfs daaronder is weer een groot aantal stijlen behang te vinden. Als u wilt weten wat het bij Enkt-Schilderwerken kost om dit behang te kopen, kunt u het beste contact opnemen met ons voor de laatste prijzen en het aanbod aan behangsoorten en stijlen.

Gerelateerde projecten

Erkenning / certificaat

Betaalbaar
Kwaliteit
Gekwalificeerd
Particulier & zakelijk

Contact opnemen

Uw naam:

Uw email:

Onderwerp:

Uw bericht:

– Een selectie van onze tevreden klanten –

Rik V.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Afgelopen maand hebben de schilders van Enkt onze kozijnen geschilderd. Het is een mooi resultaat geworden en we zullen Enkt dan ook zeker aanbevelen aan anderen.”

Gerard O.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het resultaat van het geleverde werk van Enkt Schilderwerken is super. Wij laten daarom ook als het nodig is onze binnenmuren schilderen door dit bedrijf.”

Martijn K.

beoordelingbeoordelingbeoordelingbeoordeling

“Het geleverde schilderwerk is van top kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de geleverde dienst en de schilder was ook erg klantvriendelijk naar mij toe. Ik zal zeker Enkt weer inschakelen voor toekomstig schilderwerk mocht dat nodig zijn.”

Social media


Bedrijfgegevens


Berkenven 6,
7534 NG Enschede
T 06 - 10 91 79 21
E info@enkt-schilderwerken.nl

pinnen-ja-graag

Copyright © 2015 Enkt-Schilderwerken. Powered by IMTwente