U wilt de buitenkant van uw huis laten schilderen, maar hoe pakt u dat nou het beste aan? U wilt natuurlijk een goede schilder die de werkzaamheden vakkundig en voor een eerlijke prijs zal uitvoeren. Neem daarom contact op met Enkt Schilderwerken, wij zijn een professioneel schilderbedrijf waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Als u Enkt-Schilderwerken de buitenkant van uw huis laat schilderen, dan zult u jaren plezier hebben van uw woning. Wij raden aan op tijd de buitenkant van uw huis te schilderen, omdat het houtwerk anders aangetast wordt door bijvoorbeeld rot.

Hoe regelmatig moet u de buitenkant van uw huis laten schilderen?

Grofweg moet u de buitenkant van uw huis eens in de 5 jaar schilderen. Verf zal echter aan de noordzijde van uw woning langer mooi blijven dan de verf op het zuiden. Dit vanwege de invloed van de zon op de verf. Zo spelen er bij buitenschilderwerk een aantal factoren mee die niet altijd even gemakkelijk te overzien zijn. Wanneer de verf scheurtjes of blaasjes gaat vertonen is de verf toe aan vernieuwing. Gelukkig kunt u er bij Enkt-Schilderwerken ook voor kiezen om een onderhoudscontract af te sluiten, waarbij een van onze werknemers regelmatig langs zal komen om het schilderwerk te inspecteren en zo nodig direct aan te pakken. Op deze manier zult u niet voor verassingen komen te staan, en de kosten voor een reparatie zitten natuurlijk in de prijs van het onderhoudscontract. Kies dus voor het gemak en laat de buitenkant van uw huis schilderen door Enkt-Schilderwerken.

Laat Enkt-Schilderwerk de buitenkant van uw huis schilderen

Wanneer u erover denkt om Enkt-Schilderwerken de buitenkant van uw huis te laten schilderen, zullen wij eerst langskomen voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek zullen wij een indicatie geven over de werkzaamheden en de daarbij horende prijs, en wij zullen u tijdens dit gesprek een advies geven over mogelijk kleur- en materiaalgebruik. Wij werken uitsluitend met professionele verfsoorten. Het voordeel van deze verven is dat de kleur en kwaliteit gegarandeerd is. Mocht u er aan de hand van dit gesprek voor kiezen om Enkt-Schilderwerk de buitenkant van uw huis te laten schilderen, dan zullen de werkzaamheden zo spoedig mogelijk starten, dit natuurlijk in overleg met u. Kies voor de kwaliteit en professionaliteit van Enkt-Schilderwerken, wij zijn de partner die u zoekt voor het schilderen van de buitenkant van uw huis.