Huis laten schilderen

U wilt uw huis laten schilderen, daar heeft u natuurlijk een goede schilder voor nodig. Naast dat deze schilder topkwaliteit moet leveren mag het niet te veel tijd kosten. Daarnaast moet de prijs natuurlijk ook redelijk zijn. Gelukkig kunt u Enkt-Schilderwerken uw huis laten schilderen. Dan krijgt u topkwaliteit schilderwerk voor een eerlijke prijs. Wij zijn een professioneel schilderbedrijf met een ruime ervaring in alle soorten schilderwerk. Naast schilderwerk is Enkt-Schilderwerken ook een specialist in het plaatsen van ramen en spiegels, afkitten van sanitair en ramen, houtrotreparatie en behangen. U kunt bij ons ook schildermaterialen bestellen. Dus naast het laten schilderen van uw huis kunt u veel meer laten doen door Enkt-Schilderwerken.

Uw huis laten schilderen door Enkt-Schilderwerken

Wanneer u er voor kiest om Enkt-Schilderwerken uw huis te laten schilderen, zullen wij eerst bij u langskomen voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek zullen wij eerst de werkzaamheden met u doorspreken en u advies geven over de werkzaamheden. Wij kunnen u ook goed adviseren over kleurgebruik binnen en buiten. Wij hebben hier een speciale opleiding voor gevolgd. U kunt er ook voor kiezen om een onderhoudscontract met ons af te sluiten. Dan zullen wij een prijs per m2 per jaar rekenen, en voor dit bedrag zullen wij er voor zorgen dat uw huis te alle tijde goed in de verf staat. Om er zeker van te zijn dat dit het geval is zal er regelmatig een medewerker van ons bij u langskomen om het schilderwerk te inspecteren. Zo nodig kan er dan direct ingegrepen worden, op deze manier betaalt u een vast bedrag per jaar en zal uw huis er altijd tot in de puntjes verzorgd bijstaan.

Enkt-Schilderwerken is uw partner om uw huis te laten schilderen

Door de jaren heen hebben wij een uitgebreide ervaring opgebouwd in het schilderen van woningen. Naast het schilderen kunnen wij ook allerlei “klein” onderhoud doen. U kunt er voor kiezen om Enkt-Schilderwerken uw huis eenmalig te laten schilderen, maar ook voor een onderhoudscontract met de voordelen daarvan. Zeker bij een langer lopend onderhoudscontract zult u verbaasd staan over de scherpe prijs die wij kunnen bieden. Effectief worden de kosten voor het laten schilderen van uw huis uitgespreid over een aantal jaar. Met het voordeel dat in de periode dat dit onderhoudscontract loopt het schilderwerk bijgewerkt zal blijven worden. Kies dus voor Enkt-Schilderwerken wanneer u uw huis wilt laten schilderen.

× Hoe kunnen we u helpen?