Huis schilderen kosten

Wanneer u uw huis gaat laten schilderen, dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten daarvoor zullen zijn. Helaas is het nagenoeg onmogelijk om een precies kostenplaatje te geven voor het schilderen van uw huis via het internet. Enkt-Schilderwerken wil eerlijk naar u communiceren en wij zullen dan ook niet zonder eerst de situatie te bekijken met een bedrag komen. Wat wij wel kunnen doen voor u, is volledig vrijblijvend bij u langskomen en dan de situatie doorspreken. In dit gesprek kunnen wij ook een schatting maken van de kostenvoor het schilderen van uw huis.

Wat zijn de kosten voor het schilderen van uw huis?

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij het schilderen van een huis. Zo zal er een stuk voorwerk gedaan moeten worden, denk hierbij aan het vetvrij maken van oppervlakken, schuren etc. Wij kiezen ervoor om met professionele verf te werken. Dit is wel iets duurder in aanschaf, maar zal langer mooi blijven en u zult dus uiteindelijk geld besparen omdat u minder vaak uw woning hoeft te laten schilderen. Omdat het voorwerk afhankelijk is van de staat waarin uw schilderwerk verkeert, kunnen wij niet zonder de situatie te zien inschatten wat de kosten voor het schilderen van uw huis precies zullen zijn. Om de kosten voor het schilderen van uw huis te bepalen zullen wij dus eerst de situatie moeten komen bekijken. Dit doen wij graag in een volledig vrijblijvend gesprek, waarbij we met u de mogelijkheden gaan bespreken. In dit gesprek zullen wij ook advies geven over kleur- en materiaalkeuzes, wij zijn opgeleid om uw woning er zo goed mogelijk uit te laten zien.

Hoe bepaalt Enkt-Schilderwerken de kosten voor het schilderen van uw huis?

Enkt-Schilderwerken werkt met een aantal manieren om kosten te bepalen voor het schilderen van uw huis. Voor een eenmalige schilderklus maken wij een rekening op met een vaste prijs per m2. U kunt er ook voor kiezen om het schilderwerk te laten uitvoeren met een onderhoudscontract. Dit is met name aan te raden wanneer het om buitenschilderwerk gaat. In dit geval betaalt u een bedrag per m2 per jaar. Natuurlijk is de prijs per m2 lager wanneer u een langer contract aangaat. Deze constructie is vooral erg prettig voor buitenschilderwerk. Buitenschilderwerk is veel gevoeliger voor weersomstandigheden en het is dus ook lastig in te schatten hoe vaak er hersteloperaties moeten plaatsvinden. Wanneer u een onderhoudscontract aangaat, zal een van onze medewerkers regelmatig even bij u langskomen om de staat van het schilderwerk te inspecteren, en zo nodig kan er dan een reparatie plaatsvinden. Zo blijft uw huis in de beste staat, zonder dat er extra kosten gerekend worden voor het schilderen. Kies voor Enkt-Schilderwerken om uw huis te laten schilderen!

× Hoe kunnen we u helpen?