Kozijnen schilderen

U wilt uw kozijnen laten schilderen en zoekt een goed schildersbedrijf dat die werkzaamheden voor u kan uitvoeren. U stelt natuurlijk een aantal eisen, zo moet de kwaliteit natuurlijk goed zijn, en mag het niet te veel kosten. Gelukkig bent u op onze website terechtgekomen. Enkt-Schilderwerken is een professioneel schildersbedrijf, en wij komen graag bij u langs om uw kozijnen te schilderen. Wij garanderen schilderwerk van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Naast het schilderen van uw kozijnen kunnen wij ook een ruit voor u zetten, uw muren behangen maar ook ander schilderwerk uitvoeren.

Wat komt er kijken bij het schilderen van uw kozijnen?

Het schilderen van kozijnen is meer dan alleen het schilderen zelf. Eerst zal er voorwerk gedaan moeten worden, zoals de kozijnen schuren en vetvrij maken. Daarna zal er een of meerdere lagen grondverf aangebracht moeten worden. Hierna komt de normale verflaag. Er zit ook nog verschil tussen de binnen- en buitenkant van de kozijnen. Zo zal het buitenschilderwerk meer last hebben van zaken als weer en wind. Onze professionals weten precies welke verf ze moeten gebruiken en zullen dus uw kozijnen prachtig schilderen. Door onze ervaring kiezen wij voor precies de juiste types verf voor het binnen- en het buitenwerk. Tevens kunnen wij u door onze ervaring en opleiding goed advies geven over welke kleuren u het beste wel en welke niet zou moeten nemen.

Laat uw kozijnen schilderen door Enkt-Schilderwerken

Neem vandaag nog contact op met Enkt-Schilderwerken, wij komen graag langs voor een volledig vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek kunnen wij ook inschatten hoeveel tijd de werkzaamheden in beslag zullen nemen, en kunnen wij een indicatie geven van de kosten voor het schilderen van uw kozijnen. Ook kunnen wij uitleggen welke manieren wij hanteren om de prijs te bepalen. Wanneer u maar eenmalig de kozijnen wilt laten schilderen, dan rekenen wij natuurlijk een vaste prijs. Het kan ook zijn dat u een onderhoudscontract met ons aangaat, dan zal er een prijs per jaar gerekend worden. Deze prijs per jaar zal lager zijn wanneer u er voor kiest om een meerjarig onderhoudscontract aan te gaan. In een onderhoudscontract zal er regelmatig een medewerker van Enkt-Schilderwerken bij u thuis langskomen. Dan kijken we hoe uw kozijnen erbij staan en zo nodig kunnen we een afspraak inplannen om uw kozijnen opnieuw te gaan schilderen of bij te werken. Kies dus voor Enkt-Schilderwerken wanneer u uw kozijnen wilt laten schilderen.

× Hoe kunnen we u helpen?