Advies

Vrijblijvend Advies

Binnenschilderwerk

Bij binnenschilderwerk is het mogelijk om alle oppervlakten te schilderen met uitzondering van de ondergrond.

Sausen

Wat betreft sauswerk maken we gebruik van hoogwaardige kwalitatieve producten waardoor jouw muren en plafonds voor een langere periode er goed uit zien. Gaat je voorkeur uit naar een print of patroon op de muur, dan kunnen we de muren voorzien van diverse soorten behang.

Lakverf

Bij lakwerkzaamheden kun je o.a. denken aan het schilderen/lakken van trappen, kozijnen en deuren. Het aanbrengen van lakverf kan zowel met de kwast als met een spuitmachine, in overleg met jou stemmen we af wat het meest passend is.

Buiten schilderwerk

De buitenkant van de woning is het visitekaartje. Wil je jouw woning opnieuw van een frisse uitstraling voorzien? Dat kan dankzij ons gebruik van hoogwaardige kwalitatieve producten waardoor het voor een langere periode er weer goed uit ziet.

Prijzen

De prijzen zijn afhankelijk van de oppervlakten die je wilt laten schilderen/lakken. Onze dienstverlening stemmen we af op basis van jouw wensen.

Enkt Schilderwerken staat bekend als een betrouwbare schilder die werkt met hoogwaardige kwalitatieve materialen. Gebruikte materialen staan apart vermeld op de factuur zodat je zicht hebt op de materialen die wij gebruiken en de arbeidsuren die wij berekenen voor jouw klus.

Heb je interesse of behoefte aan advies, neem dan gerust contact op. We helpen je graag verder.

Offerte Aanvragen

    CollectiefParticulierZakelijk


    Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
    Privacy Policy en
    Terms of Service van toepassing zijn.

    × Hoe kunnen we u helpen?