Buitenmuur schilderen

Wilt u uw buitenmuur laten schilderen, dan is het belangrijk dat u daar een goede schilder voor vindt. U wilt natuurlijk dat, nadat u uw buitenmuur heeft laten schilderen, deze geschilderd is met het beste materiaal, zodat uw geschilderde muur lang mooi blijft. Het schilderen van een buitenmuur is niet het eenvoudigste schilderwerk, zo is het ontzettend belangrijk om het juiste materiaal te gebruiken. Een buitenmuur moet kunnen “ademen”, dus het is af te raden om voor een luchtdichte verf te kiezen. Daarnaast moet de muur goed voorbehandeld worden, dit om er voor te zorgen dat de muur echt mooi dekkend geschilderd wordt. Om een buitenmuur goed te schilderen moet deze “nat” geschilderd worden, dit betekent dat de verf niet mag opdrogen tijdens het schilderen, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

U kunt natuurlijk zelf uw buitenmuur gaan schilderen, maar waarschijnlijk is het verstandig om dit toch uit te besteden. Kies er daarom voor om Enkt-Schilderwerken uw buitenmuur te laten schilderen. Wij hebben de ervaring en kennis in huis om het schilderen van uw buitenmuur goed uit te voeren. Daarnaast beschikken wij over alle materialen die nodig zijn om deze werkzaamheden te doen, denk bijvoorbeeld aan steigermateriaal. Ook kunt u er vanuit gaan dat wij het werk grondig en snel kunnen uitvoeren, met de materialen die gebruikt zouden moeten worden bij het goed schilderen van een buitenmuur.

Enkt-Schilderwerken, uw expert in het schilderen van uw buitenmuur

Wanneer u een buitenmuur wilt laten schilderen, neem dan contact op met Enkt-Schilderwerken. Wij komen graag bij u langs voor een volledig vrijblijvend gesprek. In dit gesprek kunnen onze experts u ook van advies voorzien. Onze werknemers zijn opgeleid om u van optimaal advies te voorzien ten aanzien van kleur- en materiaalkeuze. Bij een buitenmuur gaat het hoofdzakelijk om materiaalkeuze, maar bij binnenschilderwerk komen ook zaken als lichtval en dergelijke kijken. Maak gebruik van de kennis en ervaring van onze werknemers en doe uw voordeel hiermee.

Wanneer u Enkt-Schilderwerken uw buitenmuur laat schilderen, dan maken wij een offerte op waarbij de prijs bepaald wordt aan de hand van het aantal vierkante meters. U kunt ook kiezen om een onderhoudscontract op te laten stellen. Het voordeel hiervan is dat u de garantie heeft dat uw buitenmuur mooi blijft voor de duur van het onderhoudscontract. Het is lastig om een indicatie te geven van de garantieperiode op schilderwerk, omdat veel factoren een rol spelen in de levensduur van het schilderwerk. Bij een onderhoudscontract zal daarom ook regelmatig iemand van ons langskomen om uw muur te inspecteren en zo nodig bij te werken. De prijs hiervoor wordt bepaald met behulp van het aantal vierkante meters en de looptijd van het onderhoudscontract, u betaalt dus per m2 per jaar. Dus wanneer u een buitenmuur wilt laten schilderen, kies dan voor uw expert, kies voor Enkt-Schilderwerken.

Contact Opnemen

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
    Privacy Policy en
    Terms of Service van toepassing zijn.

    × Hoe kunnen we u helpen?