Binnenschilderwerk

Allereerst is binnenschilderwerk voor een groot deel verfraaiing van uw interieur. Een goed aangebrachte laag verf in een mooie kleur geeft een heel nieuw gezicht. Binnenschilderwerk dient echter ook ter bescherming van uw hout- en muurwerk. Zeker voor gevelkozijnen geldt dat goed binnenschilderwerk zijn weerslag heeft op de houdbaarheid van uw buitenschilderwerk.

Tegenwoordig is er een grote diversiteit aan mogelijkheden en technieken die binnenshuis toegepast kunnen worden.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

✓ latexwerk
✓ dekkend schilderwerk
✓ lak- en beitswerk
✓ behangwerk
✓ het plakken van glasvlies/scanbehang

Al deze technieken kunnen op vakkundige wijze toegepast worden door Enkt-Schilderwerken. Hiernaast kunnen wij u ook adviseren bij het kiezen van uw kleuren.

Wanneer heeft u belang bij een binnenschilder?

Een binnenschilder kan van belang zijn bij schade aan uw schilderwerk. Dit kan waterschade of vuurschade zijn, maar het kunnen bijvoorbeeld ook mechanische beschadigingen zijn. Ook bij verkleuringen van uw schilderwerk kan een binnenschilder van belang zijn. Het kan tevens zo zijn dat u zelf van mening bent dat u aan een nieuw kleurtje toe bent, om een gezellige persoonlijke sfeer in uw huis te creëren. Bij een badkamer of kelder is goed schilderwerk zeer belangrijk, aangezien er veel vocht in deze ruimtes aanwezig is. Hier is een laag verf van goede kwaliteit absoluut vereist; qua bescherming is dit net zo belangrijk als bij buitenschilderwerk. De kwaliteit van de verf van een professionele binnenschilder is van betere kwaliteit dan dat u in de bouwmarkt vindt, en wordt vakkundig aangebracht. Zeker voor dit soort ruimtes is het raadzaam om voor een professional te gaan.In de winter hebben klanten voordeel op de schilderswerkzaamheden. U krijgt dan 10% korting op materiaal en uren, en u betaalt maar 6% btw in plaats van 21% btw. Dit kan u honderden euro’s besparen.

Voordelen van een binnenschilder

✓ Goede bescherming in vochtige ruimtes✓ Beste kwaliteit verf✓ Strakke afwerking✓ Jarenlang plezier✓ Snelle service en afwerking✓ Professioneel advies✓ Gegarandeerd goede prijzen

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  Wat Onze Klanten Zeggen

  Interesse? Wij bellen u graag terug!


   Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
   Privacy Policy en
   Terms of Service van toepassing zijn.

   × Hoe kunnen we u helpen?