Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is het schilderwerk dat zich in de buitenlucht bevindt. Daarbij kunt u denken aan gevelkozijnen, deuren, geveltimmerwerk, boeien en gevelbeplating. Ook kan dit het schilderen van een schutting betreffen, of van andere objecten die zich buiten bevinden.

Het belang van buiten schilderen

De meeste mensen kiezen voor buiten schilderen om het huis te verfraaien en ter bescherming van het materiaal, waardoor u nog lang kunt genieten en houtrot tegengaat. Buitenschilderwerk gaat gemiddeld vijf jaar mee. Als u op tijd onderhoud laat verrichten, bespaart u op lange termijn veel geld.

Gevolgen van goed buitenschilderwerk

✓ Uw materiaal wordt beschermd
✓ De waarde van uw woning blijft behouden

Houtrot is een veel voorkomend probleem. Dit kunt u tegengaan door het hout aan de buitenkant van uw woning op tijd te laten schilderen. Aangezien houtrotreparaties erg duur zijn, kunt u hiermee veel geld besparen.

 

Aandachtspunten van buitenschilderwerk

Belangrijke aandachtspunten voor goed buitenschilderwerk zijn:

✓ De weersomstandigheden
✓ De verf
✓ Kleurafspraken
✓ De uitvoering

Dit zijn de belangrijkste aandachtspunten waarmee rekening gehouden moet worden. Heeft u hulp nodig of wilt u graag advies over kleuren en verf?  Neem dan gerust contact met ons op.

Wanneer is buitenschilderwerk nodig?

Buitenschilderwerk is gemiddeld genomen één keer in de vijf jaar nodig. De zuid- en westkant van het schilderobject moeten extra in de gaten gehouden worden, omdat deze kanten meer te lijden hebben, met name door de zon.

Belangrijke tip: de donker geschilderde onderdelen op het zuiden en westen tonen de eerste gebreken sneller dan de lichtere onderdelen. Dit komt doordat donkere kleuren meer zon absorberen dan lichtere kleuren. In geval van twijfel over uw schilderwerk komen wij vrijblijvend langs voor advies.

Enkt-Schilderwerken biedt haar diensten aan in de volgende plaatsen:

Schildersbedrijf Enschede | Schildersbedrijf Oldenzaal | Schildersbedrijf Losser Schildersbedrijf Haaksbergen | Schildersbedrijf Almelo

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  Wat Onze Klanten Zeggen

  Interesse? Wij bellen u graag terug!


   Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
   Privacy Policy en
   Terms of Service van toepassing zijn.

   × Hoe kunnen we u helpen?