Glasvlies plakken

U kunt het gemakkelijk in elke gewenste kleur schilderen, het is zeer sterk, het werkt scheuroverbruggend, voorkomt nieuwe scheuren en werkt brandvertragend. Geen wonder dat steeds meer mensen voor dit type behang kiezen.
Glasvliesbehang is prachtig en zeer praktisch, maar moet wel vakkundig aangebracht worden. Glasvliesbehang aanbrengen is een klus die met grote precisie moet worden gedaan. U wilt natuurlijk dat het behang naadloos aansluit en u wilt geen luchtbellen onder het glasvlies. Alles moet er strak uitzien. Daardoor is het verstandig om glasvlies plakken over te laten aan een professioneel bedrijf dat over ruime ervaring beschikt. Dit bedrijf kunt u vinden in Enkt-Schilderwerken uit Enschede.

 

Wij beschikken over de expertise om elke denkbare ruimte vakkundig te kunnen behangen met glasvliesbehang. Onze medewerkers hebben alle kennis en vaardigheden in huis om dit goed te kunnen doen. Glasvliesbehang kan kleine scheurtjes overbruggen, waar grotere scheuren zitten zullen wij dit eerst op vakbekwame wijze repareren. Waar nodig worden de muren voorgestreken met lijm en uiteindelijk zullen wij het glasvlies vakkundig plakken. U hoeft niet bang te zijn voor scheve banen, banen die niet naadloos aansluiten of luchtbellen onder het behang.
Het schilderen van de muren in de door u gewenste kleur na het plakken van het glasvlies kunt u zelf doen, maar Enkt-Schilderwerken kan dit natuurlijk ook voor u doen, dat is tenslotte een van onze kernwerkzaamheden. Met Enkt-Schilderwerken hebt u straks prachtig, praktisch en perfect afgewerkt glasvliesbehang op uw muren!

Heeft u nog vragen? Neem contact op via ons contactformulier

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  Wat Onze Klanten Zeggen

  Interesse? Wij bellen u graag terug!


   Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
   Privacy Policy en
   Terms of Service van toepassing zijn.

   × Hoe kunnen we u helpen?