Houtrotreparatie

Houtrotreparatie is nodig bij het verschimmelen van hout. Het hout wordt hierdoor zeer zacht en houtrot kan ook gevaarlijk zijn, afhankelijk van waar het hout zit en welke ondersteuning het biedt voor het huis of tuinhuis. Langdurige vochtigheid kan ook houtrot veroorzaken. Dan adviseren wij om het hout te vervangen of te repareren, afhankelijk van de grootte van de schade. Heeft u advies nodig of wilt u een offerte aanvragen om uw hout te laten vervangen of te laten repareren, neem dan contact met ons op.

Hoe herken je houtrot?

Als u ziet dat de verf begint te onthechten of u ziet dat er barsten of scheurtjes in de verflaag zitten, is er een grote kans dat er houtrot aanwezig is. Het hout wordt dan zacht en kunt u er een vingertopje indrukken. U kunt bij sommige houtsoorten ook zien dat het hout donker wordt. Als u daadwerkelijke bevestiging wilt van uw mogelijke houtrot, schakel dan een professioneel bedrijf in om te kijken of er inderdaad sprake is van houtrot. Wilt u direct advies over houtrot, neem dan contact met ons op.

Wat kost een houtrotreparatie ongeveer?

Een houtrotreparatie begint vanaf €50 (onder voorbehoud), de kosten kunnen variëren afhankelijk van de situatie waar de houtrotreparatie plaatsvindt en hoe omvangrijk de reparatie moet zijn. Bij sommige reparaties moeten bijvoorbeeld de ramen eruitgehaald worden, hierdoor kunnen de kosten hoger zijn.

Voordelen van houtrotreparatie door Enkt-Schilderwerken:

✓ Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
✓ Betaalbare diensten met de beste kwaliteit en service
✓ Houtrotreparaties worden zorgvuldig aangepakt, zodat u er langer profijt er van heeft
✓ Houtrotreparatie is goedkoper dan hout vervangen
✓ Waar een houtrotreparatie plaatsvindt kan het niet meer rotten.

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  Wat Onze Klanten Zeggen

  Interesse? Wij bellen u graag terug!


   Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
   Privacy Policy en
   Terms of Service van toepassing zijn.

   × Hoe kunnen we u helpen?