Houtrot herstellen

Het is vervelend om tegen te komen: houtrot. Dit zo goed mogelijk op te lossen kan een vervelende klus zijn om te klaren. Alle houtrot moet zorgvuldig worden verwijderd, zodat het niet de andere nog goede houten onderdelen van uw huis, schuur of tuinhuis aantast. Houtrot kan voorkomen in veel verschillende soorten hout. Vooral bij een nat klimaat zoals Nederland komt het vaker voor dat houtrot zich ontwikkelt. Om dit tegen te gaan wordt geadviseerd de houtrot zo snel mogelijk te laten herstellen. Als dit niet snel gebeurt kunt u te maken krijgen met gevaarlijke situaties wat betreft de constructie waar het hout onderdeel van uitmaakt.

Zelf houtrot herstellen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf alle houtrot te herstellen. Dit is een tijdrovende en vieze klus. Houtrot zorgt er voornamelijk voor dat het hout erg zacht wordt, naast dat dit erg lelijk is kan het ook de integriteit van de desbetreffende constructie aanzienlijk verminderen. Afhankelijk van de grootte van de schade adviseert Enkt-Schilderwerken uw houtrot te herstellen of het hout compleet te vervangen. De te herstellen houtrot kunt u herkennen doordat de verf begint te onthechten of als u scheurtjes in de verflaag te zien zijn krijgt. Eén van de meest kenmerkende aspecten van houtrot is dat het hout zacht wordt, u kunt er met uw vinger een indruk in maken. Er wordt geadviseerd om door een professioneel bedrijf te laten kijken of er inderdaad sprake is van houtrot. Als u direct advies wilt hebben over houtrot of het herstellen van houtrot, neemt u dan contact op met Enkt-Schilderwerken. Wij zijn naast een schildersbedrijf ook professionals in het herstellen van houtrot.

Houtrot laten herstellen door Enkt Schilderwerken

U maakt een slimme kleuze om uw houtrot te laten herstellen door Enkt-Schilderwerken. Alle stukken rot hout en mild geïnfecteerde stukken hout worden vakkundig weggehaald en de gaten worden gevuld met het Repair Care systeem. Zo kan uw houten constructie er weer tegenaan voor vele jaren. Houtrot herstellen door Enkt-Schilderwerken begint al bij €50,- (onder voorbehoud). De kosten kunnen variëren, afhankelijk van de situatie. Wij zullen u bij het inspecteren van de schade een goede indicatie geven over de prijs die wij vragen van het herstellen van uw houtrot. U krijgt ook eerst een offerte op maat. U kunt er zeker van zijn dat Enkt-Schilderwerken uw houtrot vakkundig herstelt tegen een scherpe prijs.

Enkt-Schilderwerken is uw partner als het aankomt op schilderwerk en behangen. Ook voor het herstellen van houtrot zijn wij de aangewezen partner voor u. Wij bieden vakmanschap en aantrekkelijke prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Contact Opnemen

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
    Privacy Policy en
    Terms of Service van toepassing zijn.

    × Hoe kunnen we u helpen?