Plafond schilderen

Eens in de zoveel jaar moet u uw plafond schilderen. Hoe vaak is afhankelijk van een aantal zaken. Wanneer er bijvoorbeeld gerookt wordt in de kamer zal het plafond vergelen en zal er dus eerder geschilderd moeten worden dan wanneer er niet gerookt wordt in de kamer. Het schilderen van uw plafond is een heel karwei. Eerst moet het plafond ontvet worden, daarna geschilderd. Dit schilderen moet wel gebeuren op een manier die een egaal resultaat oplevert, anders ziet uw kamer er natuurlijk een stuk minder mooi uit. U kunt tegenwoordig gelukkig het laten schilderen van uw plafond uitbesteden aan een professional. Dit hoeft niet eens veel te kosten. Een professional zal het schilderen van uw plafond sneller doen dan u het zelf kunt, en met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Het schilderen van uw plafond uitbesteden aan Enkt Schilderwerken

Wanneer u gebruik maakt van het contactformulier op onze website, zal Enkt Schilderwerken snel contact met u opnemen om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak zullen wij de werkzaamheden doorspreken en kunnen wij u adviseren over kleur- en materiaalkeuze. Zeker bij binnenschilderwerk zijn zaken als lichtinval en uw interieur belangrijk om mee te nemen bij het kiezen van kleuren voor uw schilderwerk. Tevens zal in dit gesprek garantie ter sprake komen. Wij kunnen geen vaste garantietermijn geven zonder uw situatie eerst te bekijken. Er zijn veel zaken die een rol spelen in de tijd dat schilderwerk mooi blijft. Wij garanderen wel dat de werkzaamheden vakkundig uitgevoerd worden met professionele materialen, dat zal er voor zorgen dat uw kamer het langst mooi blijft.

Enkt Schilderwerken doet meer dan alleen het schilderen van uw plafond

U kunt Enkt Schilderwerken inzetten om uw plafond te laten schilderen. Wij doen echter meer dan alleen plafonds schilderen. U kunt ons inzetten voor allerlei schilderwerk, zowel binnen als buiten. Daarnaast kunnen wij glas plaatsen, behangen, sanitair afkitten en houtrot behandelen. Wij zijn dus een allround schildersbedrijf. U kunt ons dus breed inzetten, neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken. Vergeet niet dat wanneer u een plafond laat schilderen in de winter, dat u winterschilderkorting krijgt. Dit kan een besparing van honderden euro’s opleveren. Zo rekent Enkt Schilderwerken 10% minder arbeidsloon in de winter, en zal het btw-tarief op de materialen ook lager zijn. Kies er dus voor om Enkt Schilderwerken uw plafond te laten schilderen. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt met professionele materialen, en dat voor een eerlijke prijs.

Contact Opnemen

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
    Privacy Policy en
    Terms of Service van toepassing zijn.

    × Hoe kunnen we u helpen?