Sanitair afkitten (badkamers en toiletten)

In een badkamer of toilet is het van belang dat het sanitair goed afgekit wordt

Dit voorkomt dat er vocht in de muren trekt en het is tevens belangrijk voor uw gezondheid; schimmelvorming is niet alleen een lelijk gezicht, het kan ook het sanitair aantasten en, nog belangrijker, kan ook gezondheidsschade veroorzaken. Niet alleen moet het kitten zorgvuldig en vakkundig gebeuren, er moet ook het juiste type kit van goede kwaliteit worden gebruikt. Enkt-Schilderwerken is uw specialist op het gebied van afkitten van sanitair. Zorgvuldig afkitten met gebruik van de juiste kit.

De medewerkers van Enkt-Schilderwerken zijn deskundig op het gebied van afkitten van sanitair, en weten welke kit wanneer gebruikt moet worden voor het beste resultaat. Alle kit die wij gebruiken voor het kitten van sanitair is van de hoogste kwaliteit en wij passen in elke situatie altijd de best mogelijke kit toe. Omdat badkamers en toiletten vochtige ruimtes zijn, gebruiken wij altijd waterbestendige kit, waarbij schimmelvorming niet snel zal optreden.

Het is echter wel aan te raden om de boel droog te maken na het douchen. Het kitten van sanitair door onze medewerkers gebeurt altijd met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Niet alleen is het resultaat zeer netjes om te zien, wij zorgen er ook voor dat er nergens gaten en kieren overblijven, zodat er geen vochtschade kan optreden. Zowel zichtbaar als onzichtbaar leveren wij de beste kwaliteit en de meest vakkundige afwerking bij het kitten van sanitair.

U voorkomt schimmelvorming en behoudt de kwaliteit van uw sanitair door het kitten te laten uitvoeren door de vakmensen van Enkt-Schilderwerken.

Contact Opnemen

Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
Privacy Policy en
Terms of Service van toepassing zijn.