Schilder Borne

Goed schilderwerk kan het verschil maken in de waarde van uw woning. Het gaat dan niet alleen om de esthetische waarde, maar ook om de duurzaamheid van dat wat geschilderd wordt. Neem bijvoorbeeld de kozijnen. Deze zijn erg gevoelig voor de weerselementen. De kou in de winter en hitte van de zomer zorgen ervoor dat het hout inkrimpt en uitzet. Het gevolg kan zijn dat er (soms onzichtbare) barsten ontstaan. Door regen en mist is houtrot vaak het gevolg. Hetzelfde geldt natuurlijk ook voor uw deuren.

Of het nu gaat om het schilderwerk binnen of buiten, als het niet goed gebeurt dan is dit meteen zichtbaar. Het vervelende is dat u dit altijd zult zien en uw gasten ook.

Gelukkig ontdekt u bij Enkt Schilderwerken de schilders voor u in Borne. Vakmensen die het onderscheid maken in de te leveren kwaliteit.

Vakmensen die het waar maken

Enkt Schilderwerken is gevestigd in Enschede en dit geeft u in Borne de beschikking over onze schilders. Bij ons treft u alleen vakmensen en kunt u voor een dienstverlening terecht die verder gaat dan alleen schilderen. Onze schilders kunnen voor u in Borne ook andere schilders gerelateerde klussen verzorgen, met hetzelfde oog voor detail en vakmanschap.

Wilt u uw kozijnen of deuren laten schilderen, dan staan wij natuurlijk voor uw klaar, maar wat nu als er sprake is van rot hout. Ook voor een houtrotreparatie kunt u bij ons terecht. Zo weet u zeker dat uw kozijnen na onze werkzaamheden weer als nieuw zijn.

Wij kunnen het schilderwerk voor u zowel buiten als binnen verzorgen. Dat uw smaak en keuze in kleur en mogelijkerwijze structuur in deze leidend zijn, is een vanzelfsprekendheid. Toch bent u meer dan welkom bij ons als het aankomt op raad en advies. Behangklussen worden ook door ons gedaan, en ook hierin kunt u zelf aangeven welk behang er gebruikt gaat worden. Een combinatie van schilderen en behangen bieden wij u aan met onze dienstverlening in glasvliesbehang. Een optie die u een garantie in kwaliteit geeft, voor vele komende jaren en eenvoudig opnieuw te beschilderen is.

Kwaliteit voor aantrekkelijke prijzen

De schilders voor u in Borne staan niet alleen garant voor vakwerk en service, ook bieden wij u onze diensten aan tegen aantrekkelijke prijzen. Ons handelen is erop gericht om naast zo vakkundig mogelijk te werken ook zo efficiënt mogelijk te werken. Dit stelt ons in staat om ondanks het gebruik aan de beste materialen en gereedschappen u toch zeer aantrekkelijke prijzen te bieden.

Of het nu gaat om een onhandige buurjongen en zijn voetbal, waardoor u nieuw glas moet laten zetten, of houtrot dat gerepareerd moet worden, of een nieuw behang. Onze vakkundige handen regelen het op een manier die u in alles het voordeel geeft.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen en hoe wij uw woning een vermeerderde waarde kunnen geven of wilt u weten hoe onze werkwijze is? Neem gerust contact op. Ook als u een vrijblijvende offerte wilt kunt u bij ons terecht. Enkt Schilderwerken uw schilders voor Borne en omstreken!

Contact Opnemen

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
    Privacy Policy en
    Terms of Service van toepassing zijn.

    × Hoe kunnen we u helpen?