Schildersbedrijf Bentelo

Het belang van goed schilderwerk laat zich eenvoudig uitleggen. Het werk van een schilder gaat in eerste instantie om het uiterlijk. Dit geldt voor een buiten- en binnenschilder, ook al hebben beide hun eigen benadering nodig. Het aangezicht van uw woning laat zich voor een heel groot deel bepalen door het gedane schilderwerk. Binnen is dit meer dan buiten onderhevig aan uw smaak en de mogelijkheden van uw woning. Wilt u meer licht binnen, of juist warme, donkere kleuren?

Daarnaast heeft het schilderwerk een belangrijke uitwerking op de bescherming en levensduur van verschillende aspecten van uw woning. Dit geldt in het bijzonder voor uw hout en helemaal als dit zich buiten bevindt. Denk aan kozijnen, deuren en houten gevels. Vakkundig schilderwerk door een ervaren huisschilder verdient zich dan dubbel en dwars terug.

Daarom is het sterk aan te raden om al uw schilderwerk door een professioneel schildersbedrijf te laten doen. Ook in  Bentelo heeft u deze optie voor een ervaren huisschilder. Gevestigd in Enschede is Enkt-Schilderwerken uw vakkundige schilder in de regio Twente en zijn wij een prima keuze onder de aanwezige schilderbedrijven.

Wij maken uw wensen mogelijk

Als uw schildersbedrijf voor u in Bentelo begrijpen we het belang van goede service naast het leveren van topkwaliteit. U kunt bij ons terecht voor professioneel advies. Onze dienstverlening is erop gericht om u volledig tevreden te stellen. Dit weten wij te bereiken door het gebruik van materiaal en gereedschappen van de beste kwaliteit in combinatie met onze ervaring en vakkundigheid.

Uw wensen zijn onze primaire leidraad in de uit te voeren werkzaamheden. Door tijdig het onderhoud te laten uitvoeren kunt op langere termijn veel geld besparen. Goed schilderwerk gaat met gemak vijf jaar mee. Ontdekken we tijdens de werkzaamheden dat er sprake is van houtrot, of u wist al van dit probleem, dan is er geen nood. Als het schildersbedrijf voor u in Bentelo kunnen we u ook hierin een oplossing bieden. Een houtrotreparatie is onderdeel van onze aangeboden diensten. En ook met andere zaken kunnen wij u helpen.

Schilderen of behangen?

Behalve dat wij als uw schildersbedrijf in Bentelo binnen- en buitenschilderwerken kunnen verzorgen bieden wij u ook belangrijke aanverwante diensten aan. Naast de mogelijkheid voor een houtrotreparatie kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen en zetten van glas. U heeft dan alle keuze. Van enkel glas tot isolatieglas: wij kunnen het voor u verzorgen.

Ook behangen behoort tot de mogelijkheden. Wij zullen dit snel en vakkundig voor u verzorgen. Een strakke naadloze behangen muur is het eindresultaat. Een moderne methode voor zeer strakke muren waarbij scheurtjes worden overbrugd vindt u in onze dienst glasvlies plakken. Dit materiaal, wat bekend staat om de lange levensduur, is ook nog eens eenvoudig te herbeschilderen.

Wij maken alleen gebruik van materialen en gereedschappen waarvan we weten dat ze van topkwaliteit zijn. Toch kunnen wij u zeer aantrekkelijke prijzen aanbieden. Dit door zo efficiënt mogelijk te werken. Door nodeloze kostenposten te vermijden en overige kosten zo laag mogelijk te houden, zonder in te boeten aan de kwaliteit, kunnen wij u veel geld besparen.

Maak dus een afspraak om samen te kijken wat wij voor uw woning kunnen doen, als buiten- of binnenschilder, glaszetter, behanger of iets anders. Enkt-Schilderwerken, een topper onder de schilderbedrijven!

Contact Opnemen

    Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
    Privacy Policy en
    Terms of Service van toepassing zijn.

    × Hoe kunnen we u helpen?