Schildersbedrijf Delden

Wanneer u in zee gaat met Enkt Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Dit is wellicht een investering, maar deze investering blijkt in de praktijk zichzelf terug te betalen. Door te kiezen voor kwaliteit bespaart u op termijn in het onderhoud van uw schilderwerk. Een van de voorbeelden van hoe Enkt Schilderwerken kwaliteit levert, is dat wij over het algemeen een extra laklaag aanbrengen om zo het schilderwerk nog beter te beschermen. Door de kwaliteit zal u langer plezier hebben van het schilderwerk en hoeft niet elke 2 jaar de schilder weer langs te komen. Hier komt bij dat u als klant tijdens het hele proces inspraak heeft en houdt. Wij nemen uw wensen graag mee tijdens het proces om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij begeleiden het hele proces van A tot Z en verzekeren u van een fantastisch resultaat. Kortom: Enkt Schilderwerken is de schilder waarop u kan rekenen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op, wij denken met u mee en komen met een passend advies!

Kies dus niet blind voor de goedkoopste offerte, maar kies voor de kwalitatieve manier van werken van Enkt Schilderwerken. U kiest dan voor de lange termijn en zal ontdekken dat wij de kwaliteit leveren die wij beloven.

Voordelen van ons Schildersbedrijf voor u in Delden

Enkt-Schilderwerken biedt een brede dienstverlening op het gebied van schilderwerk, behang, buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, houtrotreparatie, spiegels plaatsen, glas zetten, glasvlies plakken. Wij zijn dus uw huisschilder, maar bieden nog veel meer dan dat. Daarnaast levert Enkt-Schilderwerken glas en verf levert aan particulieren.

Voordelen van schilderwerk:

 • Kwaliteit
 • Levertijd
 • Professioneel werk door een ervaren schilder
 • Goede kwaliteit verf
 • Uitvoering
 • Langdurig behouden van de verf
 • De beste garantie
 • Uitstekende service

Voordelen van behangen:

 • Professioneel plaatsen van het behang
 • Kwaliteit van het behang
 • Lange levensduur van het behang
 • De beste garantie
 • Uitstekende service

Over ons Schildersbedrijf in Delden

Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken is voor u in Delden een zeer professioneel en daarnaast ook gediplomeerd bedrijf en levert alleen kwaliteit. Wij zijn uw buiten- en binnenschilder en hebben een brede overige dienstverlening. Enkt-Schilderwerken geeft in Delden geheel vrijblijvend advies over schilderwerk, behang en nog veel meer. Daarnaast kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Vandaar is Enkt-Schilderwerken het beste Schildersbedrijf in Delden.

Adresgegevens

Enkt-Schilderwerken in Delden

Berkenven 6

7534 NG Enschede

06 – 10 91 79 21

info@enkt-schilderwerken.nl

 

Waarom zou ik in Delden bij Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken moeten zijn?

Wij beschikken over de noodzakelijke papieren om erkend te staan als een schildersbedrijf in Delden. Wij behoren tot de top van de schilderbedrijven en zijn ook beschikbaar voor u in Delden. Hieronder een overzicht van mijn opleiding, dat de basis vormt voor de kwaliteit die wij u leveren.

 • HBO Cibap uitvoerder/ondernemer 2005-2007
 • MBO ROC-Twente gezel-schilder 2003-2005
 • MBO ROC-Twente aspirant-gezel schilder 2001-2003

Wij vinden het belangrijk dat men een goede kwaliteit krijgt tegen een betaalbare prijs. Wij maken gebruik van de beste materialen en probeer daarbij de onkosten zo laag mogelijk te houden, zodat wij ons kunnen richten op het leveren van vakmanschap. Goede kwaliteit wordt door een vakman geleverd. Wij bieden vakmanschap en service, waarbij wij onze klanten altijd centraal stellen. Dát is wat wij belangrijk vinden bij het eindresultaat.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

Op binnenwerk is er gebaseerd op de klant altijd wel een uitspraak te doen over garantie. Voor buitenwerk ligt dat echter veel complexer. Dat heeft niet alleen te maken met de omgang van de klant met het schilderwerk, zoals het regelmatig reinigen, maar heeft zeker ook te maken of het schilderwerk meer of minder onder invloed is van weersinvloeden en de kleur van het schilderwerk zelf. Dit bespreek ik altijd in mijn adviesgesprek om teleurstellingen te voorkomen.

Wij zijn ook vindbaar op

Heeft u nog vragen? Neem contact op via ons contactformulier

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  × Hoe kunnen we u helpen?