Schildersbedrijf gezocht in de regio van Haaksbergen?

Wanneer u in zee gaat met Enkt Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Dit is wellicht een investering, maar deze investering blijkt in de praktijk zichzelf terug te betalen. Door te kiezen voor kwaliteit bespaart u op termijn in het onderhoud van uw schilderwerk. Een van de voorbeelden van hoe Enkt Schilderwerken kwaliteit levert, is dat wij over het algemeen een extra laklaag aanbrengen om zo het schilderwerk nog beter te beschermen. Door de kwaliteit zal u langer plezier hebben van het schilderwerk en hoeft niet elke 2 jaar de schilder weer langs te komen. Hier komt bij dat u als klant tijdens het hele proces inspraak heeft en houdt. Wij nemen uw wensen graag mee tijdens het proces om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij begeleiden het hele proces van A tot Z en verzekeren u van een fantastisch resultaat. Kortom: Enkt Schilderwerken is de schilder waarop u kan rekenen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op, wij denken met u mee en komen met een passend advies!

Kies dus niet blind voor de goedkoopste offerte, maar kies voor de kwalitatieve manier van werken van Enkt Schilderwerken. U kiest dan voor de lange termijn en zal ontdekken dat wij de kwaliteit leveren die wij beloven.

Waarom kiezen voor Enkt-Schilderwerken?

Enkt-Schilderwerken bied de beste service in de regio Haaksbergen en is ook benoemd naar het beste schildersbedrijf Haaksbergen

Schildersbedrijf gezocht in de regio van Haaksbergen? Enkt-Schilderwerken

Enkt-Schilderwerken bied de beste service in de regio Haaksbergen en is ook benoemd naar het beste schildersbedrijf Haaksbergen en heeft al jaren lange ervaring met:

 • Buitenschilderwerk Haaksbergen
 • Binnenschilderwerk Haaksbergen
 • Houtrotreparaties Haaksbergen
 • Behangen Haaksbergen
 • Glasvlies plakken Haaksbergen
 • Vliesbehang plakken Haaksbergen
 • Glas plaatsen/zetten Haaksbergen
 • Spiegels plaatsen Haaksbergen
 • Levering van glas, verf e.d. op bestelling Haaksbergen
 • Sanitair afkitten (badkamers en toiletten) Haaksbergen

Onze diensten worden geleverd met de beste service en garantie.

Schildersbedrijf Haaksbergen staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand.

Voor andere soorten van dienstverlening hebben wij ook altijd een oplossing!
Met onze partners komen we altijd tot een door u gewenst resultaat.


Heeft u onderhoud nodig?

Schildersbedrijf Haaksbergen Enkt-schilderwerken bied ook onderhoud aan in een compleet pakket
met daarin:
– Schilderwerk
– Glasvlies plakken
– Behangwerk
– Plinten plaatsen, zowel op de vloer als aan het plafond
– Glas plaatsen
– Vloeren
– Raamdecoratie zoals gordijnen en zonwering


Mooi dat vakmanschap, maar wat weet je van kleuren?

Tijdens mijn opleidingen heb ik natuurlijk kleurenleer gehad. Uiteraard volg ik de laatste trends op de voet. Zo kan ik met mijn ervaring en inzicht advies geven om bij een klant een bepaalde stijlwens of sfeer te creeëren. Kleur en lichtinval zijn van grote invloed op het eindresultaat. Ik investeer altijd tijd om goed naar de wensen van de klant te luisteren. Bij mijn advies houd namelijk ook rekening bij het praktische gedeelte van het eindresultaat, want de gezinssamenstelling of de bewoners van een inrichting hebben ook invloed op het schildersadvies.


Hoeveel jaar garantie krijg ik ?

Op binnenwerk is er gebaseerd op de klant altijd wel een uitspraak te doen over garantie. Voor buitenwerk ligt dat echter veel complexer. Dat heeft niet alleen te maken met de omgang van de klant met het schilderwerk, zoals het regelmatig reinigen, maar heeft zeker ook te maken of het schilderwerk meer of minder onder invloed is van weersinsvloeden en de kleur van het schilderwerk zelf. Dit bespreek ik altijd in mijn adviesgesprek om teleurstellingen te voorkomen.


Wat als ik een onderhoudscontract wil?

Uiteraard bieden wij ook een meerjarig onderhoudscontract aan ten opzichte van eenmalig schilderwerk. Bij een meerjarig contract worden tussentijds controlebeurten en onderhoudsbeurten uitgevoerd. Bij een meerjarig contract gaat de jaarprijs omlaag. Bij eenmalig schilderwerk wordt de prijs per m2 berekend, bij een meerjarig contract wordt de prijs bijvoorbeeld per m2 per jaar berekend, over alle jaren dat het contract wordt afgesloten, de prijs wordt daarmee lager.

Enkt-Schilderwerken bied diensten in de volgende steden
Schildersbedrijf Enschede | Schildersbedrijf Oldenzaal | Schildersbedrijf Losser | Schildersbedrijf Haaksbergen | Schildersbedrijf Almelo

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  × Hoe kunnen we u helpen?