Schildersbedrijf Haaksbergen

Wanneer u in zee gaat met Enkt Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Dit is wellicht een investering, maar deze investering blijkt in de praktijk zichzelf terug te betalen. Door te kiezen voor kwaliteit bespaart u op termijn in het onderhoud van uw schilderwerk. Een van de voorbeelden van hoe Enkt Schilderwerken kwaliteit levert, is dat wij over het algemeen een extra laklaag aanbrengen om zo het schilderwerk nog beter te beschermen. Door de kwaliteit zal u langer plezier hebben van het schilderwerk en hoeft niet elke 2 jaar de schilder weer langs te komen. Hier komt bij dat u als klant tijdens het hele proces inspraak heeft en houdt. Wij nemen uw wensen graag mee tijdens het proces om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij begeleiden het hele proces van A tot Z en verzekeren u van een fantastisch resultaat. Kortom: Enkt Schilderwerken is de schilder waarop u kan rekenen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op, wij denken met u mee en komen met een passend advies!

Kies dus niet blind voor de goedkoopste offerte, maar kies voor de kwalitatieve manier van werken van Enkt Schilderwerken. U kiest dan voor de lange termijn en zal ontdekken dat wij de kwaliteit leveren die wij beloven.

Voordelen van ons Schildersbedrijf voor u in Haaksbergen

De dienstverlening van Enkt-Schilderwerken is zeer breed. U kunt bij ons terecht voor schilderwerk (wij zijn zowel een buiten- als binnenschilder), behang, houtrotreparatie, spiegels plaatsen, glas zetten, glasvlies plakken. Enkt-Schilderwerken levert ook glas en verf aan particulieren, voor als u zelf aan de slag wilt gaan.

Voordelen van schilderwerk:

 • Kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Professioneel werk door onze vakbekwame schilder
 • Verf van hoge kwaliteit
 • Een professionele uitvoering
 • Langdurig behouden van de verflaag
 • De beste garantie
 • Uitstekende service

Voordelen van behangen:

 • Professioneel plaatsen van het behang
 • Kwaliteit van het behang
 • Het behang blijft lang zitten
 • De beste garantie
 • Uitstekende service

Over ons Schildersbedrijf voor u in Haaksbergen

Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken is in Haaksbergen actief, is gediplomeerd, zeer professioneel en levert alleen kwaliteit. Enkt-Schilderwerken geeft in Haaksbergen geheel vrijblijvend advies over schilderwerk, behang en onze overige dienstverlening. Ook het aanvragen van een offerte is volledig vrijblijvend. Enkt-Schilderwerken is voor u het beste Schildersbedrijf in Haaksbergen.

Adres gegevens

Enkt-Schilderwerken in Haaksbergen

Berkenven 6

7534 NG Enschede

06 – 10 91 79 21

info@enkt-schilderwerken.nl

Waarom zou ik in Haaksbergen bij Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken moeten zijn?

Enkt-Schilderwerken beschikt over alle noodzakelijke papieren om erkend te staan als een schildersbedrijf in Haaksbergen. Daarnaast beschikken wij over jarenlange ervaring als huisschilder en op het gebied van talloze andere werkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van mijn opleiding. Samen met mijn ervaring vormt dat de basis voor de geleverde kwaliteit. Enkt-Schilderwerken behoort tot de top van de schilderbedrijven in de regio van Haaksbergen.

 • HBO Cibap uitvoerder/ondernemer 2005-2007
 • MBO ROC-Twente gezel-schilder 2003-2005
 • MBO ROC-Twente aspirant-gezel schilder 2001-2003

Wij vinden het belangrijk dat u goede kwaliteit krijgt, zonder dat u teveel betaalt. Wij maken uitsluitend gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit. Verder proberen wij de onkosten zo laag mogelijk te houden. Zo kunnen wij ons richten op het leveren van vakmanschap tegen een gunstige prijs. Goede kwaliteit wordt door een vakman geleverd. U krijgt vakmanschap en service en u staat als klant centraal bij ons. Deze zaken vinden wij belangrijk bij het opgeleverde eindresultaat.

Hoeveel jaar garantie krijg ik?

Op binnenwerk is er gebaseerd op de klant wel een min of meer algemene uitspraak te doen over de garantie. Voor buitenschilderwerk liggen de zaken echter wat complexer. Dat heeft niet alleen te maken met hoe de klant met het schilderwerk omgaat, bijvoorbeeld of de klant het schilderwerk regelmatig reinigt. Het heeft daarnaast namelijk ook te maken met de mate waarin het schilderwerk onder invloed is van weersinvloeden, en met de kleur van het schilderwerk zelf. Deze zaken worden met u besproken in mijn adviesgesprek, zodat teleurstellingen voorkomen worden.

Wij zijn ook vindbaar op

Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op via ons contactformulier 

 

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  × Hoe kunnen we u helpen?