Schildersbedrijf Losser

Wanneer u in zee gaat met Enkt Schilderwerken dan kiest u voor kwaliteit. Dit is wellicht een investering, maar deze investering blijkt in de praktijk zichzelf terug te betalen. Door te kiezen voor kwaliteit bespaart u op termijn in het onderhoud van uw schilderwerk. Een van de voorbeelden van hoe Enkt Schilderwerken kwaliteit levert, is dat wij over het algemeen een extra laklaag aanbrengen om zo het schilderwerk nog beter te beschermen. Door de kwaliteit zal u langer plezier hebben van het schilderwerk en hoeft niet elke 2 jaar de schilder weer langs te komen. Hier komt bij dat u als klant tijdens het hele proces inspraak heeft en houdt. Wij nemen uw wensen graag mee tijdens het proces om zo tot het mooiste resultaat te komen.

Wij begeleiden het hele proces van A tot Z en verzekeren u van een fantastisch resultaat. Kortom: Enkt Schilderwerken is de schilder waarop u kan rekenen. Bent u geïnteresseerd, neem dan contact met ons op, wij denken met u mee en komen met een passend advies!

Kies dus niet blind voor de goedkoopste offerte, maar kies voor de kwalitatieve manier van werken van Enkt Schilderwerken. U kiest dan voor de lange termijn en zal ontdekken dat wij de kwaliteit leveren die wij beloven.

 

Voordelen van Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken voor u in Losser

Enkt-Schilderwerken is een van de meest ervaren schilderbedrijven in de regio van Losser. Onze dienstverlening is zeer breed en omvat onder andere schilderwerk, behang, buitenschilderwerk en binnenschilderwerk door een ervaren schilder, reparatie van houtrot, het plaatsen van spiegels, glaszetten, glasvliesbehang plakken. Verder levert Enkt-Schilderwerken glas en verf aan particulieren die zelf aan de slag willen gaan.

Voordelen van schilderwerk:

 • Goede kwaliteit
 • Snelle levertijd
 • Professionele werkwijze door een ervaren buiten- of binnenschilder
 • Verf van de beste kwaliteit
 • Vakbekwame en nauwkeurige uitvoering door onze huisschilder
 • De verflaag blijft langdurig goed
 • Langdurige garantie
 • Uitstekende service

Voordelen van behangen:

 • Het behang wordt professioneel geplaatst
 • Behang van hoge kwaliteit
 • Het behang blijft lang mooi en blijft goed zitten
 • Langdurige garantie
 • Uitstekende service

Over ons Schildersbedrijf voor u in Losser

Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken is gevestigd in Enschede en biedt haar diensten ook aan in Losser. Wij zijn gediplomeerd en werken op zeer professionele wijze, wat ons in staat stelt om kwaliteit te leveren. Wij geven u in Losser volledig vrijblijvend advies over schilderwerk, behang en eventuele andere werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren. Daarnaast kunt u ook geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Onder andere vanwege deze redenen is Enkt-Schilderwerken het beste Schildersbedrijf in Losser.

Adresgegevens

Enkt-Schilderwerken in Losser
Berkenven 6
7534 NG Enschede
06 – 10 91 79 21
info@enkt-schilderwerken.nl

Waarom in Losser kiezen voor Schildersbedrijf Enkt-Schilderwerken?

Enkt-Schilderwerken beschikt over alle noodzakelijke papieren om erkend te staan als een schildersbedrijf Losser. Dat niet alleen, maar wij beschikken ook over jarenlange ervaring in schilderwerk en aanverwante werkzaamheden. Hieronder vindt u een overzicht van mijn opleidingen, die de basis vormen voor de geleverde kwaliteit.

 • HBO Cibap uitvoerder/ondernemer 2005-2007
 • MBO ROC-Twente gezel-schilder 2003-2005
 • MBO ROC-Twente aspirant-gezel schilder 2001-2003

Enkt-Schilderwerken hecht waarde aan het leveren van een goede kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen en proberen wij de onkosten zo laag mogelijk te houden. Wij leveren vakmanschap, zonder dat u teveel betaalt. Ons vakmanschap zorgt samen met de gebruikte materialen voor een goed eindresultaat. Wij stellen de wensen van de klant altijd centraal. Dat uitgangspunt vinden wij belangrijk voor onze manier van werken.

Hoeveel jaar garantie krijg ik op het geleverde werk?

Op binnenschilderwerk is het gemakkelijker om een algemene uitspraak te doen dan op buitenschilderwerk, waar de zaken complexer liggen. Bij buitenschilderwerk is niet alleen de omgang van de klant met schilderwerk van belang, zoals regelmatig reinigen. Het heeft ook te maken met de mate van invloed van het de weersomstandigheden op het schilderwerk. Daarnaast is de kleur van het schilderwerk van invloed op hoe lang het schilderwerk mooi blijft. Deze zaken bespreken wij altijd met onze klanten tijdens het adviesgesprek, zodat we teleurstellingen voorkomen.

Wij zijn ook vindbaar op

Neemt u gerust contact met ons op via ons contactformulier als u nog vragen heeft.

Contact Opnemen

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA waarop de Google
  Privacy Policy en
  Terms of Service van toepassing zijn.

  × Hoe kunnen we u helpen?